ΒΟΛΕΪ

Πρωτοψάλτης: "Θα δώσουμε και την ψυχή μας"

ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ / ΕΛΛΑΔΑ - ΣΛΟΒΑΚΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ / ΕΛΛΑΔΑ - ΣΛΟΒΑΚΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Θανάσης Πρωτοψάλτης έκανε τον απολογισμό της μέχρι τώρα παρουσίας της Εθνική ομάδας στο Eurovolley και μίλησε για τα ντέρμπι πρόκρισης με Ρουμανία και Πορτογαλία.

Η Εθνική ομαδα βόλεϊ, όπως ήταν φυσιολογικό, μετρά τρεις ήττες στα ισάριθμα ματς κόντρα σε Βουλγαρία, Ιταλία και Γαλλία στον Α όμιλο του Eurovolley που φιλοξενείται στο Μονπελιέ. Τώρα όμως αρχίζουν τα σημαντικά για την γαλανόλευκη.

Η αντιπροσωπευτική ομάδα θα αντιμετωπίσει την Ρουμανία και την Πορτογαλία σε δύο αγώνες που θα κρίνουν την πρόκριση της στους "16".

Ο Θανάσης Πρωτοψάλτης μίλησε στην κάμερα της Ε.Ο.ΠΕ. για την αναμέτρηση της Ελλάδας με τη Γαλλία στο Μονπελιέ και ττα ντέρμπι πρόκρισης με Ρουμανία και Πορτογαλία. "Η Γαλλία έχει ως φιλοσοφία της την άμυνα και έτσι κύλησε και το παιχνίδι. Είναι πολύ καλή αμυντική ομάδα και αυτό δημιουργεί έναν μικρό εκνευρισμό που δεν μπορείς να τελειώσεις εύκολα την μπάλα. Στόχος μας ήταν να παίξουμε και πάλι σκληρά, να γεμίσουμε τα σετ και το κάναμε. Θέλαμε σίγουρα να πάρουμε κάποιο σετ, δυστυχώς δεν έγινε. Είμαστε γενικά ικανοποιημένοι από τα τρία παιχνίδια που δώσαμε, θέλαμε να δούμε πολλά πράγματα από εμάς και από εδώ και πέρα ξεκινούν οι δύο τελικοί.

Δεν θα πω ότι κοιτάμε στα μάτια αντιπάλους όπως η Ιταλία και η Γαλλία, όμως μας ξυπνάει μία... μαγική ενέργεια και αυτό λειτουργεί πολύ θετικά. Προσπαθούμε πάρα πολύ και παλεύουμε, αλλά και πάλι ήταν αγώνες που θέλαμε να δοκιμάσουμε πράγματα. Τώρα ξεκινάει το τουρνουά για εμάς. Θα παίξουμε μαχητικά και αν ήμαστνα καλύτεροι να νικήσουμε. Δεν μπορώ να υποσχεθώ κάτι, παρά μόνο ότι θα δώσουμε την ψυχή μας. Όλοι θέλουμε να προκριθούμε" τόνισε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ