ΒΟΛΕΪ

PreLeague: ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός θα παλέψουν μέχρι τέλους

PreLeague: ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός θα παλέψουν μέχρι τέλους

Η ΑΕΚ επικράτησε με 3-2 σετ επί του ΠΑΟΚ και έβαλε "φωτιά" στην PreLeague του βόλεϊ γυναικών, αφού ο Παναθηναϊκός έπιασε το δικέφαλο του Βορρά στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ένα συναρπαστικό φινάλε αναμένεται να έχουμε στο πρωτάθλημα της PreLeague του βόλεϊ γυναικών. Το απόγευμα του Σαββάτου (09/02) η ΑΕΚ νίκησε με 3-2 σετ τον ΠΑΟΚ για την 15η αγωνιστική της Pre League και τον υποχρέωσε στη πρώτη του φετινή ήττα στο πρωτάθλημα.

Μεγάλες πρωταγωνίστριες της Ένωσης οι Μάρβη Γιοβάνη (15π.), Τοτσίδου (15π.) και Καββαδία, η οποία πέτυχε τους 8 από τους 13 πόντους με μπλοκ. Ο δικέφαλος του Βορρά στηρίχθηκε στις Χαντάβα, Κιόση που πέτυχαν 22 και 20 πόντους αντίστοιχα.

Την ίδια ώρα ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε δύσκολα επί του Πανιώνιου με 3-1 σετ και πλέον ισοβαθμεί στη κορυφή με τον ΠΑΟΚ στους 40 βαθμούς, ενώ η ΑΕΚ είναι δύο βαθμούς πίσω τους. Με επτά αγωνιστικές να απομένουν είναι δεδομένο ότι θα παρακολουθήσουμε μία μάχη μέχρι το τέλος τόσο για την απευθείας άνοδο που δίνει η πρώτη θέση, όσο και για τη δεύτερη θέση στην κανονική περίοδο που δίνει πλεονέκτημα έδρας ενόψει των play offs ανόδου.

Υπενθυμίζουμε πως μετά το τέλος της κανονικής περιόδου θα ακολουθήσουν play offs με τη συμμετοχή των ομάδων που τερμάτισαν από τη δεύτερη μέχρι την πέμπτη θέση και η νικήτρια ομάδα θα είναι αυτή που θα πάρει το δεύτερο εισιτήριο για τη Volleyleague της επόμενης σεζόν.

Στις εναπομείνασες αγωνιστικές υπάρχει το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό το οποίο μπορεί να κρίνει τόσο την απευθείας άνοδο, όσο και τη μάχη της δεύτερης θέσης, ενώ όλες οι ομάδες έχουν αρκετά δυνατά ματς στο πρόγραμμά τους. Μάλιστα, δεν αποκλείεται η Λαμία που φέτος εντυπωσιάζει με την παρουσία της στο πρωτάθλημα να αποτελέσει το ρυθμιστή στη μάχη ανόδου αφού υποδέχεται την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΜΟΝΟΜΑΧΩΝ

16η αγωνιστική

Παναθηναϊκός - Άρτεμις Κορυδαλλού

Αιγάλεω - ΑΕΚ

ΠΑΟΚ - Ηρακλής Κηφισιάς

17η αγωνιστική

ΑΕΚ - ΓΑΣ Μεσσαράς

ΧΑΝΘ - Παναθηναϊκός

Αιγάλεω - ΠΑΟΚ

18η αγωνιστική

Παναθηναϊκός - ΖΑΟΝ

ΑΟ Λαμίας - ΑΕΚ

ΠΑΟΚ - Πανιώνιος

19η αγωνιστική

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός

ΓΑΣ Μεσσαράς - ΠΑΟΚ

20η αγωνιστική

ΦΟ Βριλησσίων - ΑΕΚ

ΠΑΟΚ - Άρτεμις Κορυδαλλού

Παναθηναϊκός - Αιγάλεω

21η αγωνιστική

ΓΑΣ Μεσσαράς - Παναθηναϊκός

ΑΕΚ - Ηρακλής Κηφισιάς

ΑΟ Λαμίας - ΠΑΟΚ

22η αγωνιστική

Παναθηναϊκός - ΑΟ Λαμίας

Πανιώνιος - ΑΕΚ

ΠΑΟΚ - ΧΑΝΘ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Ομάδα Αγώνες Βαθμοί
1 ΠΑΟΚ 15 40
2 Παναθηναϊκός ΑΟ 15 40
3 ΑΕΚ 15 38
4 ΑΟ Λαμίας 2013 15 31
5 ΑΓΣ Άρτεμις 15 24
6 ΖΑΟΝ 14 23
7 ΦΟ Βριλησσίων 15 17
8 ΑΟ Αιγάλεω 14 14
9 ΧΑΝΘ 14 13
10 ΓΑΣ Μεσσαράς 14 12
11 ΓΣ Πανιώνιος 15 12
12 ΓΣΚ Ηρακλής 15 0
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ