ΒΟΛΕΪ

Pre League: Πρωταθλητής ο ΠΑΟΚ, ανέβηκε στην Volleyleague

Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η γυναικεία ομάδα του ΠΑΟΚ κατέκτησε το πρωτάθλημα της Pre League και την επόμενη σεζόν θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην ιστορία της στη Volleyleague. Στα μπαράζ ΠΑΟ, ΑΕΚ, Λαμία και ΖΑΟΝ.

Όπως ήταν αναμενόμενο ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 3-0 σετ επί της ΧΑΘΝ και πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Pre League και φυσικά την άνοδο στην Volleyleague για πρώτη φορά στην ιστορία του.

Πριν από την αναμέτρηση τα κορίτσια του δικεφάλου του Βορρά ήθελαν ένα καθαρό τρίποντο για να μην τους απασχολεί τι θα έκανε ο Παναθηναϊκός στο δικό του ματς και τα κατάφεραν.

Έτσι, για τρίτη διαδοχική χρονιά ο ΠΑΟΚ ανεβαίνει κατηγορία και ολοκληρώνεται ο πρώτος στόχος που είχαν θέσει οι άνθρωποι του τμήματος και δεν ήταν άλλος από την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία. Πλέον, οι ασπρόμαυροι θέτουν ως στόχο την διεκδίκηση τίτλων και στη Volleyleague.

Μετά από αυτή την εξέλιξη η δεύτερη θέση θα κριθεί στα μπαράζ ανόδου και θα την διεκδικήσουν ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ, η Λαμία και ο ΖΑΟΝ με τις δύο πρώτες ομάδες να φαντάζουν ως τα μεγάλα φαβορί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ