ΒΟΛΕΪ

Ποινή δύο αγωνιστικών στον Χιμένες

Ποινή δύο αγωνιστικών στον Χιμένες
INTIME SPORTS

Ο Χαβιέ Χιμένες τιμωρήθηκε με ποινή αποκλεισμού δύο αγωνιστικών για την μπάλα που πέταξε στην κερκίδα στον αγώνα με τον Φοίνικα στη Σύρο.

Χωρίς τον Χαβιέ Χιμένες θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ στον αγώνα του Σαββάτου με τον Ηρακλή. Ο Κουβανός ακραίος τιμωρήθηκε με ποινή δύο αγωνιστικών για τη συμπεριφορά του στον αγώνα με τον Φοίνικα Σύρου.

Υπενθυμίζουμε, ότι ο παίκτης του ΠΑΟΚ αφού πρώτα είχε δεχθεί ένα μπουκάλι, πέταξε στην κερκίδα μία μπάλα. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα την άμεση αποβολή του από το παιχνίδι και για αυτό το λόγο δεν αγωνίστηκε στο ματς με την Ορεστιάδα.

Αναλυτικά η απόφαση: "O πρόεδρος του Μονομελούς Δικαιοδοτικού Οργάνου της ΕΣΑΠ Πέτρος Καραγκουνίδης δικάζοντας βάσει του φύλλου αγώνος ΑΟ Φοίνικας - ΠΑΟΚ στις 6 Δεκεμβρίου 2015 και της έκθεσης κομισαρίου αγώνος και λαμβάνοντας υπόψη την απολογία του εγκαλούμενου αθλητή Χαβιέ Χιμένες καθώς και τα έγγραφα που προσκόμισε ο πληρεξούσιος δικηγόρος των εγκαλουμένων επιβάλλει:

Στον εγκαλούμενο αθλητή, ποινή αποκλεισμού δυο (2) αγωνιστικών ημερών εκ των οποίων η πρώτη έχει ήδη εκτιθεί (κατά την 8η αγωνιστική) και χρηματικό πρόστιμο 500 ευρώ, για παράβαση των άρθρων 2 και 5Α του Ειδικού Πειθαρχικού κανονισμού της ΕΣΑΠ, σε συνδυασμό με το άρθρο 18 παρ.3 περίπτωση Γ & Δ του Πειθαρχικού Δικαίου της ΕΟΠΕ και απαλλάσσει το ΤΑΑ ΠΑΟΚ. Ο Χιμένες δεν αγωνίστηκε στον αγώνα ΠΑΟΚ - Ορεστιάδα και δεν θα αγωνιστεί και στον αγώνα Ηρακλής - ΠΑΟΚ το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου.

Οι αποφάσεις των υπολοίπων υποθέσεων θα ανακοινωθούν την Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ