ΒΟΛΕΪ

Πνίγηκε ο 13χρονος γιος του Μιλίνκοβιτς

Πνίγηκε ο 13χρονος γιος του Μιλίνκοβιτς
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οικογενειακή τραγωδία για τον σπουδαίο Αργεντίνο βολεϊμπολίστα Μάρκος Μιλίνκοβιτς, καθώς έχασε τον γιο του από πνιγμό και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Δύσκολες στιγμές για την οικογένεια του Μάρκος Μιλίνκοβιτς, του σπουδαίου Αργεντίνου βολεϊμπολίστα, που έπαιξε στον Ολυμπιακό τη σεζόν 2004 - 2005, οδηγώντας τους Πειραιώτες στην κατάκτηση του CEV Cup.

Ο Μιλίνκοβιτς θρηνεί τον χαμό του Λούκα, του 13χρονου γιου του, που πνίγηκε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Η οικογένεια του Αργεντίνου (με σερβική καταγωγή) παραθέριζε στο Μπρατς της Κροατίας, όπου συνέβη το μοιραίο.

Η αστυνομία κατέφθασε στο σημείο άμεσα και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις "δεν προκύπτει κανένα στοιχείο που να δείχνει εγκληματική ενέργεια".

Τα ΜΜΕ της Κροατίας υποστηρίζουν ότι δεν υπήρχε κανένα σημάδι τραυματισμού του Λούκα, που να μπορούσε να οδηγήσει σε απώλεια των αισθήσεων του την στιγμή που βρισκόταν στο νερό. Την διενέργεια νεκροψίας διέταξε ο εισαγγελέας της πόλης.

Ο Λούκα Μιλίνκοβιτς είχε ήδη ακολουθήσει τα βήματα του πατέρα του, καθώς ήταν μέλος της Βοϊβοντίνα, παίζοντας στη θέση του ακραίου.

Μόλις πληροφορήθηκε το συμβάν, ο Μάρκος Μιλίνκοβιτς έφυγε εσπευσμένα από την Αργεντινή με προορισμό την Κροατία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ