ΒΟΛΕΪ

Πήρε τη Στέφανι Νιεμέρ ο Ολυμπιακός

Πήρε τη Στέφανι Νιεμέρ ο Ολυμπιακός

Την 28χρονη Αμερικανίδα ακραία, Στέφανι Νιεμέρ, ανακοίνωσε η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού κλείνοντας έτσι τις θέσεις των ξένων αθλητριών για τη νέα σεζόν.

Τη ξένη ακραία που αναζητούσε για να κλείσει την τριάδα του βρήκε στο πρόσωπο της Στέφανι Νιεμέρ ο Ολυμπιακός. Η 28χρονη Αμερικανίδα μαζί με την Φραντζίκα Πολ θα είναι οι δύο βασικές ακραίες τη νέα σεζόν και με την Σάσκια Χίπε θα συμπληρώσουν την τριάδα των ξένων.

Πρόκειται για μια αθλήτρια η οποία διακρίνεται για τις επιθετικές της ικανότητες και μαζί με την Πολ αναμένεται να αλληλοσυμπληρώνονται μια που η Γερμανίδα είναι διαθέτει ποιοτική υποδοχή.

Μετά τα χρόνια της στο Κολέγιο η Νιεμέρ έχει αγωνιστεί κατά κύριο λόγο στο Πουέρτο Ρίκο (Μαγιακές, Καρολίνα, Καγκούας), ενώ έχει περάσει από την Ευρώπη τη διετία 2014-16 αγωνιζόμενη στη Γαλλία με τη Μιλούζ και την Αζερόιλ του Αζερμπαϊτζάν.

Στις πρώτες της δηλώσεις στο OSFP.gr τόνισε: "Είμαι ενθουσιασμένη που θα παίξω για τον Ολυμπιακό τη νέα σεζόν. Έχω ακούσει και γνωρίζω μόνο σπουδαία πράγματα για αυτό το σύλλογο και ανυπομονώ να γίνω μέρος αυτής της μακρόχρονα επιτυχημένης ομάδας όπως ο Ολυμπιακός".

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: "Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Στέφανι Νιεμέρ. Η Αμερικανίδα ακραία υπέγραψε συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας".

Το Who is Who

Ημ. Γεν.: 3/9/1989

Τόπος Γεν.: Έντεγκουντ (Κεντάκι, Η.Π.Α.)

Ύψος: 1.85

Θέση: Ακραία

Προηγούμενες ομάδες

2011-2013: Indias de Mayaguez (Πουέρτο Ρίκο)

2014: Gigantes de Carolina (Πουέρτο Ρίκο)

2014-15: ASPTT Mulhouse (Γαλλία)

2015-16: Azeroyl VK (Αζερμπαϊτζάν)

2016: Gigantes de Carolina (Πουέρτο Ρίκο)

2016: Petron Tri-Activ Spikers (Φιλιπίνες)

2017: Caguas (Πουέρτο Ρίκο)

2017: Προετοιμασία με την Εθνική Ομάδα των Η.Π.Α.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ