ΒΟΛΕΪ

Πήρε Κάζμαρτσικ ο Φοίνικας

Πήρε Κάζμαρτσικ ο Φοίνικας

Την πρόσληψη του Όσκαρ Κάζμαρτσικ ανακοίνωσε ο Φοίνικας Σύρου με τον Πολωνό προπονητή να αναλαμβάνει την τεχνική καθοδήγηση μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Περίπου δέκα ημέρες πήρε στον Φοίνικα για να βρει τον διάδοχο του Σάσα Στεφάνοβιτς. Η ομάδα της Σύρου επέλεξε να δώσει τα κλειδιά της τεχνικής καθοδήγησης του συνόλου της στον Όσκαρ Κάζμαρτσικ.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: "Το Τ.Α.Α. Α.Ο. Φοίνικας Σύρου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συμφωνία του με τον Πολωνό προπονητή OSKAR KACZMARCYZK για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας μας. Ο νέος προπονητής ήταν assistant coach του Ferdinando De Giorgi στήν Εθνική Πολωνίας στό πρόσφατο EUROVOLLEY 2017 και στήν Πρωταθλήτρια Πολωνίας Zaksa Kędzierzyn-Koźle(PlusLiga winner 2016 and 2017 Polish Cup winner 2014, 2017).Τα προηγούμενα χρόνια εργάστηκε στήν Εθνική Πολωνίας έχοντας ενεργή συμμετοχή σε όλες τίς μεγάλες διακρίσεις της όπως: World Champion 2014

European Champion 2009,World League winner 2012,World Cup silver medalist 2011,World Cup bronze medalist 2015 European Championship bronze medalist 2011,World League bronze medalist 2011.

Έχει συνεργαστεί με τούς παγκοσμίου φήμης προπονητές Castellani, Anastasi, Antiga, Świderski,

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ καλωσορίζουν τον OSKAR KACZMARCYZK στην ομάδα μας και του ευχόμαστε μία καλή σαιζόν με επιτυχίες".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ