ΒΟΛΕΪ

Πήρε Γκιόν, κράτησε Τακουρίδη ο ΠΑΟΚ

Πήρε Γκιόν, κράτησε Τακουρίδη ο ΠΑΟΚ

Η ομάδα βόλεϊ ανδρών του ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του Ολλανδού ακραίου Ραμόν Μαρτίνες Γκιόν και την παραμονή στην ομάδα του Γιάννη Τακουρίδη. (VIDEO)

Δύο ακόμα κινήσεις ανακοίνωσε η ανδρική ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ. Ο Χόρχε Ελγκέτα κατέληξε στον Ραμόν Μαρτίνες Γκιον για τη θέση του δεύτερου ακραίου δίπλα στον Αλεξάντερ Σαφράνοβιτς.

Πρόκειται για Ολλανδό ακραίο ο οποίος τον ερχόμενο Σεπτέμβριο θα κλείσει τα 27 του χρόνια.

Μέχρι το 2014 αγωνίστηκε στην πατρίδα του στην οποία κατέκτησε όλους τους τίτλους με την Λαντστέντε πριν ξενιτευτεί. Αρχικά, πήγε στο Βέλγιο για χάρη της Μένεν, ακολούθησε η Μιτελντόιτσαλαντ στη Γερμανία, ενώ πέρσι έπαιξε στην Μπελεντίγιεσι στην Τουρκία.

Πέρα από την απόκτηση του Γκιον ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε και μία παραμονή. Ο λόγος για τον Γιάννη Τακουρίδη ο οποίος θα συνεχίσει να φορά την ασπρόμαυρη φανέλα και την επόμενη σεζόν. Ο κεντρικός του Δικεφάλου, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Τ.Α.Π. (www.paokvolley.gr):

Για ανανέωση της συνεργασίας: "Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω στην ομάδα. Ήταν κάτι που το ήθελα από την πρώτη στιγμή που τελείωσε το πρωτάθλημα".

Για τους στόχους της ομάδας: "Ο πήχης ανέβηκε. Στόχος μας είναι να παραμείνουμε στην κορυφή, διεκδικώντας όλα τα τρόπαια στην Ελλάδα και να έχουμε μια καλή πορεία στην Ευρώπη".

Για τη χρονιά που πέρασε: "Η χρονιά που πέρασε ήταν δύσκολη. Είχαμε πολλούς τραυματισμούς και εύχομαι φέτος να τους αποφύγουμε και να είμαστε όλοι καλά. Παρόλα αυτά, τελείωσε με τον καλύτερο τρόπο και την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Αφήνουμε όμως πίσω την περασμένη σεζόν και επικεντρωνόμαστε σε αυτή που έρχεται".

Για τους φιλάθλους: "Θέλουμε την στήριξή του κόσμου, να είναι δίπλα μας, όπως και πέρυσι. Η εμπιστοσύνη των φιλάθλων μας και η στήριξη τους μας δίνει δύναμη και πάθος".

Η ανακοίνωση για τον Ραμόν Ρενάλντο Μαρτίνες: "Το Τ.Α.Π. ΠΑΟΚ ανακοινώνει την συνεργασία με τον Ramon Renaldo Martinez Gion για την αγωνιστική περίοδο 2017-18. Ο Ramon Renaldo Martinez Gion (ύψος 1,97 μ.) είναι γεννημένος στις 12 Σεπτεμβρίου 1990 στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας και αγωνίζεται στη θέση του ακραίου.

Αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Ολλανδιας για την VC Omniworld, την VVH, την VC Allvo (2009-10) και την Landstede Volleybal (2010-14). Στην επόμενη σεζόν θα βρεθεί στο πρωτάθλημα του Βελγίου για την Prefaxis Menen (2014-15) μετέπειτα στην Γερμανία για την CV Mitteldeutschland (2015-16). Πέρυσι φόρεσε τη φανέλα της Palandöken Belediyesi (2016-17).

Στην Ολλανδία με την Landstede Volleybal έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα (2013, 2014), το κύπελλο (2012, 2014) και το σούπερ καπ (2012, 2013)".

Η ανακοίνωση για τον Γιάννη Τακουρίδη: "Το Τ.Α.Π. ΠΑΟΚ ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας με τον έμπειρο κεντρικό, Γιάννη Τακουρίδη. Ο Γιάννης Τακουρίδης εξαργύρωσε με τον καλύτερο τρόπο την επιτυχημένη αγωνιστική του παρουσία κατά την περσινή αγωνιστική περίοδο, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη του Χόρχε Ελγκέτα και παράλληλα ανανεώνοντας τη θέση του στην ομάδα των πρωταθλητών για την επόμενη σεζόν.

Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα με την ομάδα του Άρη. Φόρεσε τη φανέλα του Ηρακλή, του Φοίνικα Σύρου, του Ολυμπιακού και της Παναχαϊκής. Τον Δεκέμβριο του 2015 μεταπήδησε στον ΠΑΟΚ, με τον οποίο κατέκτησε δυο πρωταθλήματα (2015-16 & 2016-17) και συνεχίζει να αγωνίζεται μέχρι σήμερα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ