ΒΟΛΕΪ

Πετρέας: "Έχουμε διάρκεια και αυτό μας χαρακτηρίζει"

VOLLEY LEAGUE / ÐÁÏÊ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
VOLLEY LEAGUE / ÐÁÏÊ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιώργος Πετρέας μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 για τη νίκη επί του ΠΑΟΚ και για τη συνέχεια των εγχώριων διοργανώσεων. Τι είπε ο κεντρικός των ασπρόμαυρων, Γιάννη Τακουρίδης.

Οι Γιώργος Πετρέας (Ολυμπιακός) και Γιάννης Τακουρίδης (ΠΑΟΚ) μίλησαν στους δημοσιογράφους του Sport24 Radio 103,3 για την εκπομπή "Πάμε αποδυτήρια" με τον Νίκο Συριώδη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Πετρέας (Ολυμπιακός):

Για τον στόχο του Ολυμπιακού: "Ο στόχος που έχει αυτή η ομάδα είναι να κερδίζει κάθε παιχνίδι ανεξαρτήτως αντιπάλου. Η ομάδα να εξαιρέσουμε τις δύο ήττες από την Τρεντίνο που πραγματικά παίζαμε με την πρωταθλήτρια κόσμου, έκανε δύο άσχημες εμφανίσεις, μία στη Σύρο και μία στην Κηφισιά. Με τη νίκη μας σήμερα δείξαμε ότι ήταν μια κακή παρένθεση και πήραμε τρεις πόντους πολύ σημαντικούς που μας έδωσαν την πρώτη θέση".

Για τη σημασία που έχει το πλεονέκτημα της έδρας: "Εμείς τα τελευταία χρόνια είτε εδώ, είτε εκεί, έχουμε αποδείξει ότι κερδίζουμε. Έχουμε μια ήττα από τον ΠΑΟΚ σε ένα ουδέτερο γήπεδο στη Ρόδο, αλλά αν κάποιος κοιτάξει τα αποτελέσματα δεν έχει σημασία το γήπεδο. Το βόλεϊ είναι ένα άθλημα που όποια ομάδα είναι καλύτερη σε σειρά αγώνων το δείχνει όχι σε μεμονωμένα παιχνίδια. Εμείς έχουμε διάρκεια και αυτό μας χαρακτηρίζει".

Για τον ημιτελικό του Κυπέλλου: "Γνωριζόμαστε με τις ομάδες. Υπάρχουν τα τεχνικά επιτελεία που αναλύουν τους αντιπάλους. Όλοι γνωρίζουμε τι μπορεί να κάνει η κάθε ομάδα. Μην ξεχνάμε ότι το παιχνίδι αυτό είναι μετά από σχεδόν ένα μήνα. Έχουμε μπροστά μας τους προημιτελικούς του πρωταθλήματος όπου θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Ευελπιστώ να μην έχουμε τραυματισμούς και να διεκδικήσουμε ακόμη έναν τίτλο".

Για το «κλειδί» της αναμέτρησης: "Κρίθηκε στο τρίτο σετ που κάναμε μια ανατροπή. Ήμασταν πίσω 21-17 και καταφέραμε και κερδίσαμε το σετ. Ουσιαστικά μας είχε δώσει την πρώτη θέση, καθώς χρειαζόμασταν δύο σετ. Δείξαμε την ψυχραιμία και την ποιότητα που έχει αυτή η ομάδα να μην αγχωθεί να διατηρήσει την τακτική της και να οδηγήσει τον αντίπαλο σε λάθη".

Ακούστε το ηχητικό των δηλώσεων του:

Τακουρίδης: "Δεν απογοητευόμαστε"

Από την πλευρά του ο Γιάννης Τακουρίδης στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του έπαιξε καλά στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα στο πρώτο της τεστ με τη νέα της σύνθεση απέναντι στον Ολυμπιακό και έθεσε τους στόχους για τη συνέχεια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την ήττα από τον Ολυμπιακό: "Υπήρχε βαθμολογικό ενδιαφέρον το οποίο χάθηκε γιατί ο Ολυμπιακός κέρδισε το παιχνίδι. Για εμάς ήταν και ένα τεστ για να δούμε που βρισκόμαστε γιατί είμαστε νέα ομάδα. Στην ουσία παίξαμε για πρώτη φορά απέναντι στον Ολυμπιακό με τη νέα σύνθεση. Δεν απογοητευόμαστε από την ήττα. Αν είχαμε λίγη συγκέντρωση παραπάνω στο τρίτο σετ ίσως να το παίρναμε εμείς το παιχνίδι. Γενικά κάναμε μια καλή εμφάνιση και τώρα κοιτάμε τη συνέχεια".

Για το αν οι ομάδες μπορούν να παρουσιάσουν κάτι νέο από τη στιγμή που παίζουν πολλές φορές μέσα στη σεζόν: "Είναι αναμενόμενο, έτσι γίνεται. Οι δύο ομάδες που αγωνίζονται στο τέλος στα πλέι οφ έχουν δώσει πολλές μάχες μεταξύ τους. Δεν αλλάζει κάτι., Είναι παιχνίδια που κρίνονται στη θέληση. Παιχνίδι με το παιχνίδι μαθαίνεις τον αντίπαλο περισσότερο".

Για τον ημιτελικό του Κυπέλλου: "Το επόμενο παιχνίδι που θα δώσουμε είναι στα πλέι οφ και θα πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας. Το έξτρα κίνητρο υπάρχει από μόνο του. Αυτό το παιχνίδι αργεί. Εμείς αρχικά θέλουμε να περάσουμε στην επόμενη φάση των πλέι οφ. Να αγωνιστούμε καλά όπως όλα δείχνουν απέναντι στον Παναθηναϊκό γιατί δεν μπορούμε να ξεγράψουμε κανέναν αντίπαλο. Όλες οι ομάδες είναι πολύ καλές. Τώρα στο Κύπελλο θα είναι λίγο διαφορετικό, γιατί θα είναι νοκ άουτ παιχνίδι και μπορούν να συμβούν τα πάντα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ