ΠΑΣΑΠ: "Να τηρηθούν στο ακέραιο οι συμφωνίες"

Ο ΠΑΣΑΠ με ανακοίνωσή του τονίζει πως συμφωνεί με την επανέναρξη του πρωταθλήματος βόλεϊ ανδρών, αρκεί να τηρηθούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα και να πληρωθούν κανονικά όλοι οι αθλητές.

Τη θέση τους για την επανέναρξη του πρωταθλήματος της Volleyleague των ανδρών εξέφρασαν με ανακοίνωσή τους οι αθλητές. Σε αυτήν τονίζουν πως συμφωνούν με την επανέναρξη του πρωταθλήματος, αρκεί να τηρηθούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα και να πληρωθούν κανονικά όλοι οι αθλητές.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση: "Η απόφαση της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος της Volleyleague ανοίγει το δρόμο για την επιστροφή στη δράση και την ολοκλήρωση της φετινής αγωνιστικής περιόδου και την ανάδειξη πρωταθλητή μέσα στο γήπεδο, κάτι το οποίο αποτελεί κοινή επιθυμία όλων των αθλητών αλλά και των υγιών φιλάθλων.

Παρά το ρίσκο για την υγεία τους, οι αθλητές τάσσονται υπέρ της έκβασης των αποτελεσμάτων μέσα στους αγωνιστικούς χώρους, από τη στιγμή που θα εφαρμοστούν κατά γράμμα τα υγειονομικά πρωτόκολλα όσον αφορά τόσο στις προπονήσεις όσο και στην τέλεση των αγώνων, κάτι το οποίο θα επιβεβαιώνεται και από τον έλεγχο του αρμόδιου κλιμακίου του ΕΟΔΥ με το οποίο βρισκόμαστε σε επαφή.

Παράλληλα, είναι αυτονόητο ότι μετά την επικύρωση της βαθμολογίας και την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος στο σύνολό του, θα τηρηθούν στο ακέραιο οι συμφωνίες που έχουν συνάψει οι ομάδες με τους αθλητές τους".

 
SHARE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK

 

HIGHLIGHTS

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ 2109237777.

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ 2109237777.