ΒΟΛΕΪ

Παραμένει στον Ολυμπιακό η Κονόμη

Παραμένει στον Ολυμπιακό η Κονόμη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Παίκτρια του Ολυμπιακού για τα επόμενα τρία χρόνια θα παραμείνει η Αρέτα Κονόμη, καθώς ο Ερασιτέχνης γνωστοποίησε την ανανέωση της συνεργασίας τους. Τι δήλωσε η ίδια.

Στον νταπλούχο Ολυμπιακό θα παραμείνει η Αρέτα Κονόμη. Η διεθνής λίμπερο ανανέωσε την συνεργασία της με την ομάδα του Πειραιά για τα επόμενα τρία χρόνια και στις πρώτες τις δηλώσεις εξέφρασε τη χαρά και την ικανοποίησή της για την εξέλιξη αυτή, βάζοντας ψηλά τον πήχη των φιλοδοξιών και για την επόμενη σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"O ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την διεθνή αθλήτρια του τμήματος βόλεϊ Γυναικών, Aρέτα Κονόμη. Η λίμπερο του Ολυμπιακού, υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο τριετούς διάρκειας.

Μετά την επέκταση της συνεργασίας η Αρέτα Κονόμη δήλωσε στο osfp.gr τα εξής:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που μου δίνεται η ευκαιρία να συνεχίσω στον Ολυμπιακό. Πραγματικά νιώθω την ομάδα μου σαν την δεύτερη οικογένεια μου. Αγωνιζόμενη εδώ έχω κάνει τα καλύτερά μου παιχνίδια, έχω αποκομίσει τις καλύτερες εμπειρίες που θα μπορούσα και έχω βελτιωθεί ως αθλήτρια. Είμαι πολύ χαρούμενη που συνεχίζω αλλά και για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο μου οι άνθρωποι της ομάδας για μια ακόμη χρονιά.

Από 'κει και πέρα, θέλαμε από καιρό να κάνουμε μια καλύτερη πορεία στην Ευρώπη, την οποία πραγματοποιήσαμε φέτος φτάνοντας στον τελικό. Κάτι αντίστοιχο θέλουμε να κάνουμε τη νέα σεζόν και μακάρι να το κατακτήσουμε γιατί έχουμε βάλει τις απαιτούμενες βάσεις. Με τη θέληση και τη δουλειά που γίνεται πιστεύω ότι μας αξίζει και θα το καταφέρουμε».

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ