ΒΟΛΕΪ

Παραιτήθηκε από τη Λαμία ο Κατσιγιάννης

Παραιτήθηκε από τη Λαμία ο Κατσιγιάννης

Σε αναζήτηση νέου προπονητή μετά την παραίτηση του Θανάση Κατσιγιάννη βρίσκεται η Λαμία, η οποία εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση.

Ο Θανάσης Κατσιγιάννης παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία της Λαμίας και η ομάδα βρίσκεται σε αναζήτηση του αντικαταστάτη του που θα την οδηγήσει στο υπόλοιπο του Πρωταθλήματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Σε αναζήτηση νέου προπονητή μετά την παραίτηση του Θανάση Κατσιγιάννη.

Την περσινή πρωταθλήτρια ομάδα του ΠΑΟΚ υποδέχεται ο Γυμναστικός το Σάββατο 21 Νοεμβρίου.Ο αγώνας θα αρχίσει ώρα 18.00 και διαιτητές ορίσθηκαν οι κ.Παπαδογούλας και Θέμελης.

Πρόκειται γιά ένα ακόμη δύσκολο αγώνα γιά την ομάδα μας η οποία παράλληλα αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών στη θέση του κεντρικού και όπως δείχνουν οι έως τώρα εξελίξεις ο Γιάννης Μαδούρας θα απουσιάσει σε ένα ακόμη αγώνα, ενώ αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Κώστα Καραγάτσου που έχει τραυματισθεί στον αντίχειρα του δεξιού του χεριού.

Εν τω μεταξύ από την Δευτέρα έχει παραιτηθεί ο προπονητής Θανάσης Κατσιγιάννης και η ομάδα προετοιμάζεται όλη την εβδομάδα και θα καθοδηγηθεί στον επικείμενο αγώνα από τον Βασίλη Αναγνωστόπουλο.

Η Διοίκηση της ομάδας μετά την παραπάνω παραίτηση, ευχαριστεί τον Λαμιώτη προπονητή γιά όλα όσα έχει προσφέρει στον Σύλλογο και ήδη βρίσκεται σε αναζήτηση του νέου προπονητή που θα οδηγήσει την ομάδα μας στο υπόλοιπο του Πρωταθλήματος".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ