ΒΟΛΕΪ

ΠΑΟΚ: Χάνει όλη την χρονιά ο Τακουρίδης

VOLLEY LEAGUE / ÇÑÁÊËÇÓ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
VOLLEY LEAGUE / ÇÑÁÊËÇÓ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο κεντρικός του ΠΑΟΚ, Γιάννης Τακουρίδης, υπέστη ολική ρήξη αχιλλείου τένοντα και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τέσσερις με έξι μήνες.

Δυσάρεστα ήταν τελικά τα νέα για τον τραυματισμό του Γιάννη Τακουρίδη κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης του Ηρακλή με τον ΠΑΟΚ. Ο κεντρικός του Δικεφάλλου υποβλήθηκε σε μαγνητική η οποία έδειξε ότι έχει υποστεί ολική ρήξη αχιλλείου τένοντα.

Αυτό σημαίνει ότι θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τέσσερις με έξι μήνες κάτι που ουσιαστικά θα τον αφήσει εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν στην Volley League.

Έτσι, γίνεται ακόμα πιο επιτακτική η ανάγκη για την απόκτηση ενός κεντρικού αφού πλέον ο Κώστας Δεληκώστας έχει στη διάθεση του μόνο τους Χαραλαμπίδη και Γάτση. Φυσικά, θα πρόκειται για ξένο κεντρικό ο οποίος ουσιαστικά θα αντικαταστήσει τον Σαντοβάλ που δεν έπαιξε ποτέ.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: "Επιβεβαιώθηκαν οι αρχικοί φόβοι όσον αφορά τον τραυματισμό του Γιάννη Τακουρίδη, στο παιχνίδι με τον Ηρακλή. Ο Έλληνας κεντρικός μετά την μαγνητική τομογραφία που υποβλήθηκε, διαγνώστηκε με ολική ρήξη αχίλλειου τένοντα, ο οποίος θα τον κρατήσει εκτός αγωνιστικής δράσης για 4 με 6 μήνες. Ο Γιάννης Τακουρίδης θα περάσει τις επόμενες μέρες την... πόρτα του χειρουργείου, προκειμένου να ξεκινήσει το διάστημα αποθεραπείας"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ