ΒΟΛΕΪ

ΠΑΟΚ βόλεϊ γυναικών: Τέλος η Χαντάβα, παίρνει Μερτέκη

VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΠΑΟΚ- ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΠΑΟΚ- ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Παρελθόν από τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ αναμένεται να αποτελέσει η Εύα Χαντάβα, την ώρα που η Λίτσα Μερτέκη είναι μία ανάσα από την συμφωνία με τον Δικέφαλο του Βορρά.

Εξελίξεις αναμένεται να έχουμε το προσεχές διάστημα στη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ η οποία προχωρά το σχεδιασμό της για τη νέα σεζόν.

Σε αυτόν δεν θα είναι η Εύα Χαντάβα. Μετά από δύο χρόνια παρουσία στο Δικέφαλο του Βορρά η 29χρονη ακραία αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν.

Σε αυτό το διάστημα η Χαντάβα βοήθησε τον ΠΑΟΚ να ανέβει για πρώτη φορά στην ιστορία του στην πρώτη κατηγορία, ενώ φέτος ήταν από τα πρώτα βιολιά της ομάδας.

Στην αντίπερα όχθη τα ασπρόμαυρα αναμένεται να φορέσει η Λίτσα Μερτέκη. Η 29χρονη ακραία για την οποία υπήρξε ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες αναμένεται να μετακομίσει από τον ΑΟ Θήρας στη Θεσσαλονίκη.

Υπενθυμίζουμε ότι η Μερτέκη ξεκίνησε την καριέρα της από τους Μακεδόνες Αξιού και στη συνέχεια φόρεσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού για τέσσερα χρόνια. Ακολούθησε το πέρασμα της από την Ιταλία και την Μαρσάλα πριν επιστρέψει στην Ελλάδα για τον ΑΟ Θήρας τα τελευταία δύο χρόνια.

Σύντομα αναμένονται και άλλες εξελίξεις στη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ σε ό,τι αφορά το ρόστερ της νέας περιόδου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ