ΒΟΛΕΪ

ΠΑΟΚ βόλεϊ ανδρών: Στην Κωνσταντινούπολη για την πρόκριση ο δικέφαλος του Βορρά

ΠΑΟΚ βόλεϊ ανδρών: Στην Κωνσταντινούπολη για την πρόκριση ο δικέφαλος του Βορρά
MOTIONTEAM

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει στην Κωνσταντινούπολη την BSSK στη ρεβάνς του 3-2 και με νίκη θα καθαρίσει την υπόθεση πρόκριση στον γ΄προκριματικό γύρο του Champions League

Στην Κωνσταντινούπολη βρίσκεται η αποστολή του ΠΑΟΚ για τον κρίσιμο αγώνα ρεβάνς με την BSSK Κωνσταντινούπολης στον β΄προκριματικό γύρο του Champions League (Στάδιο Hidayet Turkoglu Spor Salonu 31/10, 16.00).

Ο δικέφαλος με αβαντάζ της νίκης με 3-2 σετ στον πρώτο αγώνα θα προσπαθήσει να πάρει δεύτερη νίκη που θα τον οδηγήσει στον γ΄προκριματικό γύρο και στην αυλή των ομίλων της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης που είναι και ένας από τους μεγάλους στόχους της σεζόν.

Σε περίπτωση που ο ΠΑΟΚ προκριθεί στον γ΄προκριματικό γύρο θα αντιμετωπίσει είτε την γερμανική Φρανκφούρτη του Βασίλη Κωστόπουλου, είτε την αυστριακή Ποσογίλνιτσα. Στον πρώτο αγώνα η γερμανική ομάδα νίκησε στην έδρα της 3-0 σετ και η ρεβάνς θα γίνει αύριο Τετάρτη 31/10 στις 18.00. Για την πρόκριση ο ΠΑΟΚ θέλει νίκη με οποιοδήποτε σκορ. Εφόσον ηττηθεί με 3-2 σετ θα παιχτεί χρυσό σετ 15 πόντων για την πρόκριση. Εφόσον ηττηθεί με 3-0 ή 3-1 σετ θα αποκλειστεί.

Το θετικό για την ομάδα του Σέρτζιου Στάνκου είναι η σταδιακή άνοδος του Κουβανού Χιμένεθ ο οποίος και στον αυριανό αγώνα μαζί με τον Ζένια Γκόρτσανιουκ θα επωμιστούν το δύσκολο ρόλο των ακραίων.

Η τουρκική ομάδα υπενθυμίζεται πως δεν έχει ξένους στο ρόστερ της αλλά έχει αρκετούς διεθνείς. Την Κυριακή για το τουρκικό πρωτάθλημα η BSSK νίκησε εκτός έδρας 3-2 (21-25, 25-20, 25-23, 21-25, 15-11) την Ζιράτ και σε 3 αγωνιστικές είναι αήττητη.

Ο ΠΑΟΚ στον α΄προκριματικό γύρο νίκησε την ουγγρική Καζνιμπάρτσικα με 3-2 σετ και 3-0 σετ, ενώ η BBSK Κωνσταντινούπολης απέκλεισε την φινλανδική Σασταμάλα με δύο νίκες 3-2 σετ (εκτός έδρας) και 3-1 σετ στην Κωνσταντιούπολη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ