ΒΟΛΕΪ

ΠΑΟΚ βόλεϊ ανδρών: Πήρε δυο διεθνείς Κουβανούς ο Δικέφαλος

ΠΑΟΚ βόλεϊ ανδρών: Πήρε δυο διεθνείς Κουβανούς ο Δικέφαλος

Διπλή μεταγραφική ενίσχυση από την Κούβα για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος απέκτησε τον 27χρονο διαγώνιο, Ντάριελ Άλμπο Μιράντα, καθώς και τον 25χρονο κεντρικό, Χοσέ Αντόνιο Σαντοβάλ Ρόχας.

Μεταγραφική ενίσχυση για τον ΠΑΟΚ στη θέση του διαγώνιου και του κεντρικού. Κατ' αρχάς Δικέφαλος ανακοίνωσε τον 27χρονο Κουβανό, Ντάριελ Άλμπο Μιράντα, ο οποίος ανήκει πλέον στο ασπρόμαυρο δυναμικό στην προσπάθεια για επιστροφή στην κορυφή της Volleyleague.

Ξεκίνησε από την La Habana (2015-16) της Κούβας, έχει φορέσει τη φανέλα της UNTreF Volley (2017-18) με την οποία αναδείχθηκε κυπελλούχος Αργεντινής, ενώ την περασμένη περίοδο έπαιξε στο Λίβανο για την Zahra (2018-19). Με την εθνική του έχει κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στο Παναμερικανικό κύπελλο του 2016 στο Μεξικό.

Λίγα λεπτά μετά, ανακοίνωσε και τον Χοσέ Αντόνιο Σαντοβάλ Ρόχας. Ο 25χρονος αγωνίζεται ως κεντρικός, είναι διεθνής με την Κούβα και τα δυο τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στην Σάνκτι Σπίριτους. Πλέον, ανήκει και αυτό στον Δικέφαλο του Βορρά.

Η ανακοίνωση για Μιράντα:

"Το Τ.Α.Π. ΠΑΟΚ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή Dariel Albo Miranda.

Ο διεθνής Κουβανός, ύψους 2,01 μ., είναι γεννημένος στις 17 Ιανουαρίου 1992 και αγωνίζεται στη θέση του διαγώνιου.

Ξεκίνησε από την La Habana (2015-16) της Κούβας, έχει φορέσει τη φανέλα της UNTreF Volley (2017-18) με την οποία αναδείχθηκε κυπελλούχος Αργεντινής, ενώ την περασμένη περίοδο έπαιξε στο Λίβανο για την Zahra (2018-19).

Με την Εθνική ομάδα της Κούβας έχει κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στο Παναμερικανικό κύπελλο του 2016 που διεξήχθη στο Μεξικό".

Η ανακοίνωση για Ρόχας:

"Το Τ.Α.Π. ΠΑΟΚ ανακοινώνει την συνεργασία με τον Jose Antonio Sandoval Rojas, για την αγωνιστική περίοδο 2019-20.

Ο διεθνής Κουβανός αθλητής, (ύψος 2,05μ.) είναι γεννημένος στις 09 Μαϊου 1994 και αγωνίζεται ως κεντρικός.

Από το 2017 φόρεσε τη φανέλα της Sancti Spíritus".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ