ΒΟΛΕΪ

ΠΑΟΚ βόλεϊ ανδρών: Ολομέτωπη επίθεση στον Ταρνατόρο

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ALL STAR GAME ΤΟΥ ΒΟΛΛΕΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ALL STAR GAME ΤΟΥ ΒΟΛΛΕΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο ΠΑΟΚ με ανακοίνωση του μετά το τέλος του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για τη Volleyleague των ανδρών επιτέθηκε στον πρόεδρο της ΕΣΑΠ, Παντελή Ταρνατόρο, ο οποίος είναι εκπρόσωπος των ερυθρολεύκων.

Το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ, το οποίο βρήκε νικητές του ερυθρόλευκους με 3-1, είχε και πέμπτο σετ. Οι "ασπρόμαυροι" εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία επιτίθενται στον πρόεδρο της ΕΣΑΠ, Παντελή Ταρνατόρο.

Για όσους δεν το γνωρίζουν ο κ. Ταρνατόρος είναι μέλος της διοίκησης του Ολυμπιακού και επί σειρά ετών πρόεδρος της Λίγκας.

Στην ανακοίνωση του ο ΠΑΟΚ επιτέθηκε στον ισχυρό άνδρα της ΕΣΑΠ λέγοντας ότι χρησιμοποιεί το βόλεϊ για την επαγγελματική του εξέλιξη, ενώ αναφέρεται και στην διαιτησία.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η σχετική ανακοίνωση: "Μιλάτε για αναβάθμιση του αθλήματος....Πως να επιτευχθεί κάτι τέτοιο; Με πρόεδρο της Λίγκας, ο οποίος χρησιμοποιεί το βόλεϋ για την επαγγελματική του εξέλιξη;

Με ομάδες εξαρτημένες από μικρεξυπηρετήσεις του προέδρου; Με διαιτησία, η οποία καθορίζει τα αποτελέσματα αγώνων; Με δικαιοσύνη που βγάζει αποφάσεις με δυο μέτρα και δυο σταθμά; Με όλα αυτά η αναβάθμιση που επιδιώκουμε δεν θα έρθει ποτέ!"

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ