ΠΑΟΚ: Πράσινο φως για τους Κουβανούς

Αίσιο τέλος είχε η υπόθεση των Άλμπο και Σαντοβάλ για την ομάδα βόλεϊ ανδρών του ΠΑΟΚ, αφού πλέον έχουν δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες των ασπρόμαυρων.

Ολοκληρώθηκε η γραφειοκρατική διαδικασία για την απόκτηση των Άλμπο και Σαντοβάλ για την ομάδα βόλεϊ ανδρών του ΠΑΟΚ. Η Κουβανική Ομοσπονδία άναψε το πράσινο φως στην FIVB και πλέον οι δύο Κουβανοί μπορούν να αγωνιστούν κανονικά στους αγώνες των ασπρόμαυρων.

Βέβαια, δεν ειναι σίγουρο ότι θα παραμείνουν και οι δύο στο ρόστερ. Ο Άλμπο θα πάρει τις ευκαιρίες του, όμως ο Σαντοβάλ πρέπει να παρουσιάσει βελτίωση για να παραμείνει. Δεν αποκλείεται το προσεχές διάστημα και αν βρεθεί κάτι αξιόλογο στην αγορά να προχωρήσει ο ΠΑΟΚ στην αλλαγή του.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: "Αίσιο τέλος είχε το ζήτημα που δημιουργήθηκε, όσον αφορά την συμμετοχή των δύο Κουβανών αθλητών του τμήματος βόλεϊ του Συλλόγου μας, Dario Albo και Jose Antonio Sandoval Rojas.

Αφού λύθηκε το γραφειοκρατικό πρόβλημα που προέκυψε με την μεταφορά των χρημάτων και όπως έγκαιρα είχε ενημερώσει ο ΠΑΟΚ, ουδεμία ευθύνη είχε για αυτό, σήμερα πλέον ήρθε το τελικό «οκ» και οι αθλητές βρίσκονται και επίσημα πλέον στην διάθεση του προπονητή τους προκειμένου να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στη συνέχεια των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων του Σωματείου μας".

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Η ταινία της δεκαετίας με την υψηλότερη βαθμολογία στο IMDb

Συνολικά 47 ταινίες κατάφεραν να μπουν στο Top-250, στη μαγική λίστα με τις καλύτερες ταινίες όλων των εποχών.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

HIGHLIGHTS