ΒΟΛΕΪ

ΠΑΟΚ: Παραιτήθηκε ο Γιούρι Φιλίποφ

ΠΑΟΚ: Παραιτήθηκε ο Γιούρι Φιλίποφ

Τρεις εβδομάδες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος ο Γιούρι Φιλίποφ παραιτήθηκε από το τμήμα βόλεϊ ανδρών του ΠΑΟΚ με το θέμα των Κουβανών να αποτελεί αγκάθι στη συνεργασία των δύο πλευρών.

Σε αναζήτηση νέου προπονητή βρίσκεται ο ΠΑΟΚ μόλις τρεις εβδομάδες πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος της VolleyLeague των ανδρών. Ο Γιούρι Φιλίποφ υπέβαλε την παραίτηση του και πλέον περιμένουμε τις εξελίξεις.

Σημείο τριβής στη σχέση των δύο πλευρών αποτέλεσε η έλευση των Κουβανών αθλητών.

Στα μέσα του Αυγούστου ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την απόκτηση των Άλμπο και Σαντοβάλ για τους οποίους φέρεται να μην ρωτήθηκε ποτέ. Μάλιστα, για το συγκεκριμένο θέμα έγινε μία ακόμα συζήτηση, η οποία αποδείχτηκε και η τελευταία με τον Γιούρι Φιλίποφ να υποβάλει την παραίτησή του.

Φυσικά, ο ΠΑΟΚ πρέπει μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να βρει το νέο προπονητή του το οποίο θα αναλάβει μία ομάδα την οποία δεν θα έχει χτίσει ο ίδιος και δεν μπορεί κανείς να αποκλείσει το ενδεχόμενο κι άλλων αλλαγών.

Υπενθυμίζουμε ότι ήδη ο ΠΑΟΚ έχει ανακοινώσει τέσσερις ξένους αθλητές (Ιλίνιχ, Μάρσαλ, Αλμπο και Σαντοβάλ) και έχει κλείσει το ρόστερ του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση από το ΤΑΑ ΠΑΟΚ: "Το Τ.Α.Π. ΠΑΟΚ ανακοινώνει την “κοινή συναινέσει” λύση συνεργασίας με τον προπονητή κ. Γιούρι Φιλιποφ. Τον ευχαριστεί για όσα πρόσφερε στην ομάδα και του εύχεται καλή συνέχεια την καριέρα του".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ