ΒΟΛΕΪ

ΠΑΟΚ: Επίσημο τέλος οι Κουβανοί

VOLLEY LEAGUE / ÐÁÏÊ - ÇÑÁÊËÇÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
VOLLEY LEAGUE / ÐÁÏÊ - ÇÑÁÊËÇÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας του με τους Ντάριελ Άλμπο και Χοσέ Αντόνιο Σαντοβάλ.

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 3-1 σετ επί της Ελπίδας Αμπελοκήπων με τον Άλμπο να παίρνει 26 πόντους στο ντεμπούτο του με την ασπρόμαυρη φανέλα. Αυτή η εμφάνιση ήταν και η τελευταία του Κουβανού διαγώνιου με τον Δικέφαλο, ενώ ο Σαντοβάλ δεν αγωνίστηκε ποτέ με τον ΠΑΟΚ.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης υπήρξε ένταση ανάμεσα σε συνεργάτιδα του γραφείου που τους εκπροσωπεί και μέλη της διοίκησης για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.

Στο συμβάν παρενέβησαν και οι δύο αθλητές οι οποίοι είχαν προκλητική συμπεριφορά προς τον Αντώνη Τσαλόπουλο. Ο πρόεδρος του ΤΑΑ ΠΑΟΚ αποχώρησε εκνευρισμένος και είχε επαφή με τον προέδρο του ΑΣ, Θανάση Κατσαρή.

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας του με τους δύο Κουβανούς το απόγευμα της Πέμπτης (21/11).

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: "Το ΤΑΠ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη λύση συνεργασίας με τους αθλητές Jose Antonio Sandoval Rojas και Dariel Miranda Albo: Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ και το Τ.Α.Π. ΠΑΟΚ ενημερώνουν ότι, λόγω της συμπεριφοράς των αθλητών, Ντάριελ Άλμπο και Αντόνιο Χοσέ Σαντοβάλ, μετά τη λήξη του αγώνα ΠΑΟΚ-Έλπις Αμπελοκήπων, και μετά την απολογία στην οποία εκλήθησαν και παρευρέθηκαν οι ως άνω αθλητές, αποφασίζουν τη λύση της συνεργασίας μαζί τους".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ