ΒΟΛΕΪ

Πάνω από 5.000 εισιτήρια έχουν φύγει για το Ολυμπιακός - Ραβένα

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - PANATHINAIKOS / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - PANATHINAIKOS / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Με εντυπωσιακούς ρυθμούς συνεχίζεται η διάθεση των εισιτήριων για τον δεύτερο τελικό του Challenge Cup ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Ραβένα (11/4) που θα διεξαχθεί στο ΣΕΦ.

Ένα κατάμεστο ΣΕΦ αναμένεται να έχουν στο πλευρό τους οι παίκτες της ομάδας βόλεϊ ανδρών του Ολυμπιακού στο δεύτερο τελικό του Challenge Cup κόντρα στη Ραβένα (11/4). Αυτό δείχνει η εντυπωσιακή ζήτηση που υπάρχει για τα εισιτήρια.

Μέσα σε λιγότερες από 24 ώρες, μέσω ίντερνετ έχουν διατεθεί περισσότερα από 1700 εισιτήρια, ενώ για εκείνα που πρόκειται να κυκλοφορήσουν στα ταμεία υπάρχουν ήδη πάνω από 3.500 τηλεφωνικές κρατήσεις.

Η διάθεση των εισιτηρίων μέσω του www.osfp.gr συνεχίζεται όλο το Σαββατοκύριακο, ενώ από την Δευτέρα θα ανοίξουν παράλληλα και τα σημεία πώλησης στο Τμήμα Μελών/Φιλάθλων στο στάδιο "Γ.Καραϊσκάκης" (κάτω από την Θύρα 19 στην εμπορική στοά) και από τα γραφεία του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. στην Πλατεία Αλεξάνδρας, στον Πειραιά. Τα σημεία πώλησης θα λειτουργήσουν από την Μεγάλη Δευτέρα 12:00 με 20:00 και την Μεγάλη Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη από τις 10:00 έως τις 18:00!

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 10€, 15€, 25€ (VIP-Court Seat).

Υπενθυμίζουμε ότι στον δεύτερο τελικό του CEV Challenge Cup, Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Ραβέννα, δεν ισχύουν οι κάρτες μέλους, κάρτες junior και οι κάρτες ελευθέρας εισόδου προπονητών / διαιτητών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ