ΒΟΛΕΪ

Πανταλέων: "Υπομονή, καλή δουλειά και θα έρθουν οι παλιές καλές μέρες"

VOLLEY LEAGUE / ΟΦΗ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
VOLLEY LEAGUE / ΟΦΗ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Σωτήρης Πανταλέων απέφυγε τα μεγάλα λόγια μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού στον πρώτο τελικό του Λιγκ Καπ.

Ο Παναθηναϊκός κέρδισε τον Ολυμπιακό για πρώτη φορά στο βόλεϊ ανδρών μετά από σχεδόν πέντε χρόνια, χάρη σε εντυπωσιακή ανατροπή που έκανε στο "Μελίνα Μερκούρη". Οι πράσινοι γύρισαν από το 2-0 και πήραν τη νίκη στο τάι μπρέικ, στον πρώτο τελικό του Λιγκ Καπ, έχοντας πλέον τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση του τροπαίου. Πλέον, η σειρά μεταφέρεται στο κλειστό του Αγίου Θωμά (19/2, 18:00).

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Σωτήρης Πανταλέων μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ, λέγοντας πως "θέλω να σταθώ πρώτα σε κάτι άλλο. Για μένα που έχω ζήσει πολλά χρόνια στα γήπεδα, το σημερινό ντέρμπι μού θύμισε κάτι από τις παλιές καλές εποχές του ελληνικού βόλεϊ. Εκτός από τη διακύμανση, ήταν και το επίπεδο πολύ υψηλό. Ήταν συναρπαστικό το παιχνίδι. Το απόλαυσαν όλοι πιστεύω. Αυτό από μόνο του είναι ευχάριστο" για να συνεχίσει:

"Για εμάς, αυτή η νίκη είναι σημαντική, δεν πρέπει όμως να φύγει το μυαλό μας. Είναι απλά το πρώτο κομμάτι του τελικού. Ο Ολυμπιακός είναι μια σπουδαία ομάδα, με εξαιρετικούς παίκτες. Πρέπει να ολοκληρώσουμε το έργο μας, σε μία εβδομάδα".

Αναφορικά με το γεγονός ότι οι πράσινοι κέρδισαν τους ερυθρόλευκους για πρώτη φορά μετά από πέντε χρόνια, ο αρχηγός του τριφυλλιού ανέφερε: "Αυτά τα τέσσερα και κάτι χρόνια, ο Παναθηναϊκός πέρασε πολύ δύσκολες στιγμές. Δεν είχαμε ξαναπεράσει τέτοιες εποχές. Η ομάδα πάλεψε να μην πέσει κατηγορία. Αυτή την στιγμή ο Παναθηναϊκός μπορεί να είναι πιο κάτω από τον ΠΑΟΚ ή τον Ολυμπιακό στο μπάτζετ, αλλά πέραν των χρημάτων που δίνει για τις ομάδες βόλεϊ ανδρών και γυναικών, αποπληρώνει τους διακανονισμούς που υπάρχουν. Αν δεν υπήρχαν τα χρέη κι αυτά τα έξτρα χρήματα δίνονταν στο αγωνιστικό μπάτζετ, ο Παναθηναϊκός θα ήταν πρωταγωνιστής. Το είχαμε πει από την αρχή ότι φέτος είναι μια μεταβατική περίοδος. Θέλει υπομονή και καλή δουλειά, η οποία ήδη γίνεται. Θα έρθουν κι οι παλιές καλές ημέρες".

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ