ΒΟΛΕΪ

Παναθηναϊκός βόλεϊ: Το μήνυμα του Τσάτσιτς μετά τη συμφωνία

VOLLEY LEAGUE / ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
VOLLEY LEAGUE / ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Βόγιν Τσάτσιτς με μήνυμά του στα social media μίλησε για την "πράσινη οικογένεια" ανακοινώνοντας την παραμονή του στην ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού.

Ο Παναθηναϊκός συμφώνησε με τον Βόγιν Τσάτσιτς, ο οποίος θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα του τριφυλλιού στο βόλεϊ και την επόμενη σεζόν.

Ο 30χρονος Μαυροβούνιος ακραίος με μήνυμά του στα social media μίλησε για την "πράσινη οικογένεια" ανακοινώνοντας την παραμονή του στην ομάδα βόλεϊ των πρασίνων.

"Μου είπαν όταν θα μπεις στην πράσινη οικογένεια, θα θέλεις να μείνεις για πάντα. Ας παλέψουμε μαζί για ακόμη έναν χρόνο", ήταν το περιεχόμενο της ανάρτησής του.

Ο Τσάτσιτς από την αρχή είχε εκφράσει την επιθυμία να παραμείνει στον Παναθηναϊκό. Τόσο οι συνθήκες που βρήκε στους πράσινους όσο κυρίως η εμπιστοσύνη που του έδειξε ο Ανδρεόπουλος παρά το γεγονός ότι προέρχονταν από τραυματισμό γύρισαν την πλάστιγγα από την αρχή υπέρ των πρασίνων. Έτσι, μόλις βρέθηκε η χρυσή τομή και στο οικονομικό, με λιγότερα χρήματα από όσα θα μπορούσε να βρει αλλού, επιτεύχθηκε η συμφωνία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Παναθηναϊκός βόλεϊ: Έμεινε ο Ράπτης με παρέμβαση Ανδρεόπουλου
Παναθηναϊκός βόλεϊ: Μένει και ο Τσάτσιτς
Παναθηναϊκός: "Ευχαριστώ" από τον Ερασιτέχνη στον Αλαφούζο για το βόλεϊ ανδρών

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ