ΒΟΛΕΪ

Παναθηναϊκός βόλεϊ: Μένει και ο Τσάτσιτς

LEAGUE CUP / 2ος ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
LEAGUE CUP / 2ος ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός συμφώνησε με τον Βόγιν Τσάτσιτς, ο οποίος θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα του τριφυλλιού στο βόλεϊ και την επόμενη σεζόν.

Στις 2 Αυγούστου η ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού συμφώνησε με τον Αλέξανδρο Ράπτη για την παραμονή του στην ομάδα, ύστερα από παρέμβαση του προπονητή, Δημήτρη Ανδρεόπουλου.

Το Σάββατο (8/8) οι πράσινοι ήλθαν σε συμφωνία και με τον Βόγιν Τσάτσιτς. Ο 30χρονος Μαυροβούνιος ακραίος θα συνεχίσει έτσι να φορά τη φανέλα του τριφυλλιού και την επόμενη σεζόν.

Άλλωστε η παρουσία του ήταν κομβική για την κατάκτηση του τίτλου στους τελικούς της Volleyleague με τον Ολυμπιακό, αλλά και του League Cup.

Ο Τσάτσιτς από την αρχή είχε εκφράσει την επιθυμία να παραμείνει στον Παναθηναϊκό. Τόσο οι συνθήκες που βρήκε στους πράσινους όσο κυρίως η εμπιστοσύνη που του έδειξε ο Ανδρεόπουλος παρά το γεγονός ότι προέρχονταν από τραυματισμό γύρισαν την πλάστιγγα από την αρχή υπέρ των πρασίνων. Έτσι, μόλις βρέθηκε η χρυσή τομή και στο οικονομικό, με λιγότερα χρήματα από όσα θα μπορούσε να βρει αλλού, επιτεύχθηκε η συμφωνία.

Ο Παναθηναϊκός έτσι κράτησε τον βασικό κορμό του που τον οδήγησε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος με εξαίρεση τον Ζήση στη θέση του οποίου ήρθε ο Στεφάνου. Οι πράσινοι θα ξεκινήσουν τη σεζόν με τρείς ξένους κι αν χρειαστεί θα προχωρήσουν στην προσθήκη ενός ακόμα μέσα στη σεζόν. Από εδώ και πέρα θα γίνουν κινήσεις για τα υπόλοιπα κομμάτια του παζλ με παίκτες που θα έρχονται απο τον πάγκο με νεαρούς ταλαντούχους αθλητές να συμπληρώνουν το ρόστερ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Παναθηναϊκός βόλεϊ: Έμεινε ο Ράπτης με παρέμβαση Ανδρεόπουλου

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ