ΒΟΛΕΪ

Παναθηναϊκός βόλεϊ: Με Μπέλλο οι ακαδημίες βόλεϊ

ΚΗΦΙΣΙΑ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ / VOLLEYLEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΚΗΦΙΣΙΑ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ / VOLLEYLEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Χρίστος Μπέλλος θα προστεθεί στο προπονητικό τιμ των ακαδημιών βόλεϊ του Παναθηναϊκού έχοντας μάλιστα διπλό ρόλο στο παιδικό και το εφηβικό τμήμα.

Με μία σημαντική προσθήκη θα συνεχίσει το προπονητικό τμήμα των ακαδημιών βόλεϊ του Παναθηναϊκού αφού ο Χρίστος Μπέλλος θα προστεθεί σε αυτό έχοντας μάλιστα διπλό ρόλο τόσο στο παιδικό όσο και εφηβικό τμήμα.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: "Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Χρίστο Μπέλλο στα τμήματα ακαδημιών βόλεϊ του «τριφυλλιού».

Ο άλλοτε άσος της πετοσφαίρισης ήρθε σε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό και θα συνεργαστεί στα αναπτυξιακά τμήματα.Ο 38χρονος θα είναι προπονητής των Παίδων και βοηθός προπονητής στους εφήβους, με στόχο να παραμείνουν τα τμήματα ακαδημιών του Συλλόγου στο βόλεϊ σε υψηλό επίπεδο.

Το βιογραφικό του πρώην διαγώνιου είναι πλούσιο ως αθλητής καθώς έχει αγωνιστεί στις εξής ομάδες Αναγέννηση Άρτας, Μίλωνας, Άρης Νικαίας, ΑΕ Νικαίας, Παγκράτι, Ορεστιάδα, ΕΑ Πατρών, ΑΕΚ, Άρη, Παναθηναϊκό και Κηφισιά.

Σε δήλωση του στο www.pao1908.com είπε «Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στον Παναθηναϊκό, αυτή τη φορά από το πόστο του προπονητή. Δεν θέλω να πω μεγάλα λόγια. Επιθυμία μου είναι να προσπαθήσω να μεταδώσω στα παιδιά τις αξίες που είχα και εγώ ως αθλητής».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ