ΒΟΛΕΪ

Παναθηναϊκός βόλεϊ: Κλείνει Χουντέτσοβα ο Παναθηναϊκός

Παναθηναϊκός βόλεϊ: Κλείνει Χουντέτσοβα ο Παναθηναϊκός

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού ήρθε σε συμφωνία με την 27χρονη Σλοβάκα ακραία, Ρομάνα Χουντέτσοβα.

Συνεχίζεται η ενίσχυση για τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού. Οι άνθρωποι του συλλόγου ήρθαν σε συμφωνία με την 27χρονη Σλοβάκα ακραία, Ρομάνα Χουντέτσοβα, η οποία αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά το Τριφύλλι.

Η Χουντέτσοβα έχει ύψος 1.78 και είναι διεθνής με την Εθνική Σλοβακίας.

Ξεκίνησε την καριέρα της από την Κοπ Νίτρα και ακολούθησαν η Σλάβια Μπρατισλάβας και η Στραμπάγκ Μπρατισλάβας. Πέρσι ξεκίνησε τη σεζόν Παρτιζάνι Τιράνων της Αλβανίας και στη συνέχεια πήγε στην Αστόρ της Τουρκίας.

Φέτος είχε συμφωνήσει να αγωνιστεί στην Αζεράιλ Μπακού, ωστόσο ο κορονοϊός έφερε ανατροπή στα δεδομένα. Η Χουντέτσοβα έγινε ξανά διαθέσιμη στην αγορά και ο Παναθηναϊκός έσπευσε να την αποκτήσει.

Η 27χρονη θα είναι μαζί με την Σοφία Κοσμά οι δύο βασικές ακραίες της ομάδας. Από εκεί κει πέρα ο Παναθηναϊκός έχει συμφωνήσει με την Κουβανή Ρακέλ Σάντσεζ Πέρεζ η οποία μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως διαγώνια όσο και ως κεντρική με την Τσιτσιγιάννη να αγωνίζεται ως βασική διαγώνια σε αυτό το ενδεχόμενο.

Από εκεί και πέρα ο Παναθηναϊκός θα αποκτήσει και μία ξένη πασαδόρο η οποία μαζί με την Κωνσταντίνα Πασσιά αναμένεται να αποτελέσουν το δίδυμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ