ΒΟΛΕΪ

Παναθηναϊκός βόλεϊ γυναικών: Η Διώτη στα πράσινα

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / FINAL-4 2018 / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / FINAL-4 2018 / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού συμφώνησε σε όλα με την Παναγιώτα Διώτη η οποία επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα μετά την παρουσία της στην ουγγρική Βάσας.

Μία ακόμα μεταγραφή πραγματοποίησε η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού θέλοντας να ενισχύσει τον ελληνικό κορμό της. Οι πράσινοι συμφώνησαν με την Παναγιώτα Διώτη η οποία επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα μετά την παρουσία της στην ουγγρική Βάσας.

Η 27χρονη ακραία η οποία ξεκίνησε την καριέρα της από την Λαμία θα συμπληρώσει την τριάδα των Πότοκαρ, Κοσμά και Φακοπουλίδου δίνοντας μία ακόμα λύση στα χέρια του Κυριάκου Καμπερίδη.

Όπως έχουμε αναφέρει ξανά στον Παναθηναϊκό προτεραιότητα για τη νέα σεζόν είναι να δημιουργήσουν έναν ελληνικό κορμό πάνω στον οποίο θα χτίσουν την ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει τα επόμενα χρόνια. Για αυτό και το καλοκαίρι απέκτησαν ορισμένες νεαρές και ταλαντούχες αθλήτριες.

Σε ό,τι αφορά την Διώτη η 27χρονη διεθνής ακραία αγωνίζεται από μικρή στην Α1 με τις φανέλες του Ηρακλή Κηφισιάς και του Πανναξιακού, ενώ έχει παίξει και δύο σεζόν στο εξωτερικό στην Τερβίλ (Γαλλία) και την Βάσας (Ουγγαρία).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ