ΒΟΛΕΪ

Παναθηναϊκός βόλεϊ γυναικών: Ενίσχυση με Φακοπουλίδου και Κωνσταντέλλου

Παναθηναϊκός βόλεϊ γυναικών: Ενίσχυση με Φακοπουλίδου και Κωνσταντέλλου

Η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Παναθηναϊκού προχώρησε στην απόκτηση της Αθανασίας Φακοπουλίδου και της Έμιλυ Κωνσταντέλλου.

Η ενίσχυση της ομάδας βόλεϊ γυναικών του Παναθηναϊκού συνεχίζεται. Μετά την παραμονή των Ρόγκα, Οικονομίδου και Κοσμά οι πράσινοι ανακοίνωσαν την απόκτηση της Αθανασίας Φακοπουλίδου και της Έμιλυ Κωνσταντέλλου.

Η ενίσχυση δεν σταματά εδώ. Ο Παναθηναϊκό αναμένεται το προσεχές διάστημα να ανακοινώσει την παραμονή ακόμα τριών αθλητριών από το περσινό ρόστερ, αλλά και την απόκτηση της Όλγα Βεργίδου. Παράλληλα, ο Κυριάκος Καμπερίδης ρίχνει ματιές και στην αγορά του εξωτερικού.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: "Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Αθανασία Φακοπουλίδου και την Έμιλυ Κωνσταντέλλου στο γυναικείο τμήμα βόλεϊ.

Η Αθανασία Φακοπουλίδου γεννήθηκε στις 22 Μαϊου 1998 στην Κομοτηνή, έχει ύψος 1.81μ. και αγωνίζεται ως ακραία.Ξεκίνησε την αγωνιστική της καριέρα στον Πιερικό (2007-10) ενώ στην συνέχεια μετακόμισε στον γειτονικό Αρχέλαο (2010-2013).

Το 2013 πήρε μεταγραφή για τον Φιλαθλητικό Λαρισσαϊκό ενώ το 2016 αποκτήθηκε από το Μαρκόπουλο. Την διετία 2017-2019 αγωνίστηκε με τα χρώματα του ΖΑΟΝ ενώ είναι διεθνής με τις εθνικές ομάδες κορασίδων και νεανίδων.

Στην πρώτη δήλωση της στο www.panathinaikos1908.gr η Φακοπουλίδου ανέφερε: " Είμαι πολύ χαρούμενη καθώς τη νέα χρονιά θα ανήκω στην οικογένεια του Παναθηναϊκού. Η ομάδα κάνει ένα νέο ξεκίνημα και πιστεύω με υγεία ,πολλή δουλειά και προσήλωση να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει".

Σε ότι αφορά την Έμιλυ Κωνσταντέλλου γεννήθηκε στις 27 Μαϊου 1997, αγωνίζεται ως κεντρική (1.84μ.) και έκανε τα πρώτα της βήματα στις Αμαζόνες Νέας Ερυθραίας (2010-2015).

Κατόπιν αγωνίστηκε στον ΦΟ Βριλησσίων (2015-2016) και στην συνέχεια μετεγγράφηκε στον Ηρακλή Κηφισιάς (2016-2017). Το καλοκαίρι του 2017 μετακόμισε στον Πορφύρα όπου έμεινε για δύο χρόνια.

Αμέσως μετά την υπογραφή της η Έμιλυ Κωνσταντέλλου επισήμανε: "Είμαι πολύ χαρούμενη που έρχομαι σε έναν Σύλλογο όπως είναι ο Παναθηναϊκός και ασφαλώς αποτελεί μεγάλη τιμή για εμένα. Ελπίζω να πετύχουμε τους στόχους μας και να δικαιώσω την διοίκηση και το τεχνικό τιμ που με εμπιστεύτηκαν. Γνωρίζω το βάρος της φανέλας του Παναθηναϊκού και θέλω να σταθώ αντάξια και να ανταπεξέλθω στις προσδοκίες που υπάρχουν".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ