ΒΟΛΕΪ

Παναθηναϊκός βόλεϊ: Έμεινε ο Ράπτης με παρέμβαση Ανδρεόπουλου

VOLLEY LEAGUE / ΠΑΟ - ΕΛΠΙΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
VOLLEY LEAGUE / ΠΑΟ - ΕΛΠΙΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος πήρε πάνω του την παραμονή του Αλέξανδρου Ράπτη στον Παναθηναϊκό και ο 20χρονος θα συνεχίσει να φορά τα πράσινα και τη νέα περίοδο. Ανακοινώθηκε η συμφωνία από τους πρωταθλητές.

Παίκτης του Παναθηναϊκού θα είναι εκτός απροόπτου ο Αλέξανδρος Ράπτης. Ο 20χρονος διαγώνιος συμφώνησε σε όλα με τους πράσινους και θα συνεχίσει στους πρωταθλητές με τον Δημήτρη Ανδρεόπουλο να παίζει καθοριστικό ρόλο.

Οι δυο άνδρες έχουν εξαιρετική σχέση αφού ο κόουτς του τριφυλλιού ήταν εκείνος που τον κάλεσε για πρώτη φορά στην Εθνική ανδρών και φυσικά του έδωσε φανέλα βασικού στον Παναθηναϊκό.

Ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος βγήκε μπροστά και φρόντισε να γεφυρωθεί το χάσμα. Διαφορά στο οικονομικό δεν υπήρχε και εκείνα που έδειχναν ικανά να τινάξουν τη συμφωνία στον αέρα ήταν η χρονική διάρκεια του συμβολαίου, αλλά και το buy out που ήθελαν να βάλουν οι πράσινοι.

Τελικά το θέμα λύθηκε και ο Αλέξανδρος Ράπτης θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα των πρωταθλητών. Μετά από αυτή την εξέλιξη ο Παναθηναϊκός θα ρίξει το βάρος του στις διαπραγματεύσεις με τον Βόγιν Τσάτσιτς θέλοντας να τον κρατήσει και αυτόν.

Υπενθυμίζουμε ότι με τους πράσινους έχουν ανανεώσει οι Πανταλέων, Πελεκούδας, Ρανγκέλ, Γιάκομπσεν, ενώ έχει αποκτηθεί και ο Στεφάνου αντί του Ζήση.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωσή του Παναθηναϊκού: "Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Αλέξανδρο Ράπτη για την αγωνιστική σεζόν 2020-2021 στο ανδρικό τμήμα βόλεϊ.

Στο «τριφύλλι» θα συνεχίσει την καριέρα του ο MVP του περσινού πρωταθλήματος Αλέξανδρος Ράπτης καθώς συμφώνησε σε όλα με τους «πράσινους» και τη νέα χρονιά.

Αναμφίβολα πρόκειται για μια ακόμα κίνηση που δείχνει την διάθεση να παραμείνει ο Σύλλογος πρωταθλητής.

Το βιογραφικό του 20χρονου ακραίου-διαγώνιου:

2013-2018 ΑΕΠ Ολυμπιάς

2018-σήμερα Παναθηναϊκός

Σε δήλωση του στο www.pao1908.comο Αλέξανδρος Ράπτης επισήμανε "Υπήρξε αμοιβαία θέληση και από μένα και από τον Παναθηναϊκό και έτσι θα συνεχίσω και τη νέα χρονιά. Ευχαριστώ ιδιαιτέρως κάποιους ανθρώπους μέσα από την ομάδα που με έκαναν από την πρώτη στιγμή να νιώσω οικεία στον Σύλλογο και νιώθω τον Παναθηναϊκό σαν το σπίτι μου".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ