ΒΟΛΕΪ

Παναθηναϊκός Βόλεϊ ανδρών: Στα πράσινα και ο Μούχλιας

Παναθηναϊκός Βόλεϊ ανδρών: Στα πράσινα και ο Μούχλιας

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού ανακοίνωσε την απόκτηση του 23χρονου ακραίου, Βασίλη Μούχλια, από τον Ηρακλή. Στην Αθήνα Ραγκέλ και Γιάκομπσεν.

Αντίστροφα μετρά η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού για την έναρξη της προετοιμασίας η οποία θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα (03/09). Ήδη, οι ξένοι αθλητές των πρασίνων έχουν έρθει στη χώρα μας με τον Ραγκέλ να κάνει την αρχή και τον Γιάκομπσεν να ακολουθεί.

Την ίδια ώρα οι πράσινοι ανακοίνωσαν την απόκτηση του Βασίλη Μούχλια.

Ο 23χρονος ακραίος θεωρείται ως ένας από τους πλέον ταλαντούχους ακραίους και θα προστεθεί στην δίδυμο των Ράπτη και Ανδρεόπουλου. Ο Μούχλιας υπέγραψε συμβόλαιο για ένα χρόνο με τους πράσινους.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: "Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Βασίλη Μούχλια για την αγωνιστική σεζόν 2019-2020, στο ανδρικό τμήμα βόλεϊ του Συλλόγου.

Ο 23χρονος ακραίος θεωρείται ένας από τους πλέον εξελίξιμους Έλληνες παίκτες και έκανε το μεγάλο βήμα στην καριέρα του.

Σε δήλωση του στο www.panathinaikos1908.gr o Βασίλης Μούχλιας ανέφερε «Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω στην οικογένεια του Παναθηναϊκού, ευχαριστώ πολύ τη διοίκηση και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη τους. Ο Παναθηναϊκός είναι μία πολύ μεγάλη ομάδα και είμαι πολύ χαρούμενος που τα τελευταία χρόνια φαίνεται ότι κάνουν σημαντικές προσπάθειες για να επανέλθει εκεί που άνηκε πάντα. Από τη πλευρά μου θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό φέτος, ό,τι χρειαστεί η ομάδα θα είμαι εκεί για να την βοηθήσω έτσι ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας».

Σε ότι αφορά τις προηγούμενες ομάδες του νεαρού διεθνή με τις εθνικές ομάδες παίδων και εφήβων είναι οι εξής:

2007-2011 ΑΣΑ Σουφλί

2011-2014 Έβρος Σουφλίου

2014-2014 Ηρακλής

2015-2016 Άρης

2016-2017 Ελπίδα Αμπελοκήπων

2017-2019 Ηρακλής"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ