ΒΟΛΕΪ

Παναθηναϊκός βόλεϊ ανδρών: Έμειναν οι Ζήσης - Ράπτης

VOLLEY LEAGUE / ΠΑΟ - ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΣΥΡΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
VOLLEY LEAGUE / ΠΑΟ - ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΣΥΡΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Οι Δημήτρης Ζήσης και Αλέξανδρος Ράπτης θα συνεχίσουν στον Παναθηναϊκό και την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Αμφότεροι είναι από τους βασικούς πυλώνες της Εθνικής.

Στον Παναθηναϊκό θα συνεχίσουν και την επόμενη αγωνιστική περίοδο οι Δημήτρης Ζήσης και Αλέξανδρος Ράπτης. Αμφότεροι είναι από τους βασικούς πυλώνες της Εθνικής ομάδας και ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος αποφάσισε να κρατήσει και τους δυο στο πράσινο ρόστερ την σεζόν 2019-20. Ο πρώτος αγωνίζεται ως λίμπερο και ο δεύτερος ως ακραίος.

Αναλυτικά:

Με το "τριφύλλι" στην καρδιά και φέτος οι Ζήσης-Ράπτης

Ο Δημήτρης Ζήσης από τη θέση του λίμπερο και ο Αλέξανδρος Ράπτης από τη θέση του ακραίου αποτελούν δύο από τα βασικά στελέχη του ισχυρού ελληνικού κορμού του τμήματος Βόλεϊ Ανδρών, προσθέτοντας ποιότητα και σταθερότητα στο συγκρότημα του Δ. Ανδρεόπουλου.

Οι δύο αθλητές αποτέλεσαν αναντικατάστατα στελέχη της περσινής ομάδας του "τριφυλλιού", ενώ παράλληλα είναι από τους βασικούς πυλώνες της Εθνικής ομάδας.

Σε δήλωση του στο www.panathinaikos1908.gr ο 25χρονος λίμπερο Δημήτρης Ζήσης (1.93μ.) επισήμανε: "Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι για ακόμα μια χρονιά στον Παναθηναϊκό. Έχουν δημιουργηθεί κάποιοι θεσμοί παραπάνω από μια απλή ομάδα και αυτό πιστεύω θα μας βοηθήσει τη νέα σεζόν να πετύχουμε τους στόχους μας. Στόχος προσωπικός αλλά και της ομάδας είναι να πάμε ακόμα καλύτερα από πέρυσι και να διεκδικήσουμε πιο πολλά πράγματα".

Παράλληλα ο 19χρονος ακραίους του «τριφυλλιού» Αλέξανδρος Ράπτης υπογράμμισε:

"Αισθάνομαι πολύ όμορφα που αγωνίζομαι στον Παναθηναϊκό. Υπάρχει πάρα πολύ ωραίο κλίμα από πέρυσι και με τα περισσότερα παιδιά είμαστε φίλοι τόσο μέσα από τον Σύλλογο, όσο και από την Εθνική ομάδα. Ελπίζω να κάνουμε μια ακόμα καλύτερη πορεία από πέρυσι και εύχομαι να έχουμε μια καλή χρονιά με υγεία".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ