ΒΟΛΕΪ

Παναθηναϊκός: Πριμ 50.000 ευρώ από τον Γιαννακόπουλο στους πρωταθλητές

LEAGUE CUP / 2ος ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI)
LEAGUE CUP / 2ος ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, τηρώντας την υπόσχεση που είχε δώσει πριν αποσυρθεί από τα κοινά του Παναθηναϊκού, έδωσε πριμ 50.000 στην ομάδα που κατέκτησε το πρωτάθλημα με νίκη επί του Ολυμπιακού.

Πράξη την υπόσχεση που είχε δώσει στο τμήμα βόλεϊ του Παναθηναϊκού πριν αποσυρθεί από τα κοινά του συλλόγου έκανε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Ο πρώην πρόεδρος του Ερασιτέχνη με την επάνοδο του τμήματος στις προπονήσεις μετά τον κορονοϊό και ενόψει των τελικών του πρωταθλήματος είχε πει στους αθλητές της ομάδας πως αν έπαιρναν το πρωτάθλημα αυτός θα ήταν εκεί...

Έτσι και έγινε. Η ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου πήρε τον τίτλο μετά από 14 χρόνια νικώντας τον Ολυμπιακό στους τελικούς και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έδωσε την εντολή για πριμ 50.000 ευρώ προς το τμήμα τηρώντας ουσιαστικά την υπόσχεση που είχε δώσει. Η πράξη του Δημήτρη Γιαννακόπουλου έγινε γνωστή σε παίκτες και τεχνικό τιμ στη διάρκεια της Τρίτης (14/7).

Το πριμ αυτό που δίνεται από πλευράς του πρώην προέδρου του Ερασιτέχνη δεν σημαίνει τίποτα αναφορικά με την όποια επιστροφή του και πάλι στα κοινά των πράσινων ή μόνο στο τμήμα βόλεϊ της ομάδας. Απλά πρόκειται για τήρηση της υπόσχεσης του προς τους παίκτες και την ομάδα για την οποία ο ίδιος είχε πει λίγο πριν την οριστική του αποχώρηση πως είχε μια μεγαλύτερη αγάπη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ