Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Τα μέτρα ασφαλείας του ντέρμπι

Ανακοινώθηκαν τα μέτρα ασφαλείας του ντέρμπι της Volley League ανδρών ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό την Κυριακή στις 16:45 στο κλειστό του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι.

Την ερχόμενη Κυριακή (15/12, 16.45, ERT Sports) θα διεξαχθεί το ντέρμπι κορυφής της Volley League των ανδρών ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό στο κλειστό του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι.

Οι πράσινοι μέσα από βίντεο που ετοίμασαν ζητούν από τον κόσμο τους να παρευρεθούν στο κλειστό και να ενισχύσουν την ομάδα τους χωρίς ακρότητες.

Παράλληλα, έπειτα από συσκέψεις που έγιναν αποφασίστηκε να τηρηθούν τα ίδια μέτρα ασφαλείας με εκείνα του ντέρμπι στις γυναίκες. Ο Παναθηναϊκός θα διαθέσει περίπου 1000 εισιτήρια, ενώ η κερκίδα πίσω από τους πάγκους θα παραμείνει κλειστή για λόγους ασφαλείας.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του Παναθηναϊκού Α.Ο.: "Ανακοινώθηκαν τα μέτρα του αγώνα  βόλεϊ ανδρών Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού την Κυριακή στις 16:45 στο κλειστό του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι.

Από τις αρμόδιες αρχές αποφασίστηκαν τα εξής:

Α) Από τη γηπεδούχο ομάδα να εκδοθούν εως 1000 εισιτήρια για αγώνα τα οποία θα διατεθούν αποκλειστικά και μόνο στους φιλάθλους της.

Β) Για την είσοδο των φιλάθλων της γηπεδούχου ομάδας θα χρησιμοποιηθεί η θύρα 3 ενώ η είσοδος των επισήμων,  δημοσιογράφων και κατόχων προσκλήσεων η θύρα 1 του Κ.Γ. Θωμά, οι οποίες βρίσκονται στη Βόρεια πλευρά της εγκατάστασης και θα ανοίξουν στις 15:15.

Γ) Θα τοποθετηθεί, με μέριμνα και ευθύνη του Παναθηναϊκού  ένα εκδοτήριο για τη διάθεση - πώληση εισιτηρίων κατά ημέρα του αγώνα, εξωτερικά της θύρας 3 του Γυμναστηρίου.

Δ) Η κερκίδα όπισθεν της Γραμματείας και των πάγκων των  αγωνιζομένων ομάδων θα παραμείνει κλειστή για λόγους ασφαλείας".

 

 
SHARE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK

 

HIGHLIGHTS

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ 1114 ή 210 923777.

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ 1114 ή 210 923777.