ΒΟΛΕΪ

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Sold out o δεύτερος τελικός του Λιγκ Καπ

VOLLEY LEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
VOLLEY LEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. ανακοίνωσε ότι δεν υπάρχουν άλλα διαθέσιμα εισιτήρια για τον δεύτερο τελικό του Λιγκ Καπ με τον Ολυμπιακό (19/02, 18.00)

Μέσα σε ελάχιστη ώρα τα μέλη του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού εξαφάνισαν τα ειδικά εισιτήρια που είχαν βγει αποκλειστικά για αυτούς ενόψει του δεύτερου τελικού του Λιγκ Καπ με τον Ολυμπιακό (19/02, 18.00) στο κλειστό του Αγίου Θωμά.

Υπενθυμίζουμε ότι δικαίωμα για την επόκτηση του εισιτηρίου είχαν μόνο τα μέλη του συλλόγου.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: "Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ενημερώνει πως τα μέλη του εξάντλησαν σε χρόνο ρεκόρ, μέσω του viva.gr, τις διαθέσιμες θέσεις του Κλειστού του Αγίου Θωμά εν όψει του δεύτερου τελικού του Λιγκ Καπ με αντίπαλο τον Ολυμπιακό (19/2, 18.00).

Δεδομένου του αισθήματος ευθύνης του Παναθηναϊκού Α.Ο. προς τους φιλάθλους του, ξεκαθαρίζεται πως από αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει άλλος τρόπος να εισέλθουν στο κλειστό, καθώς δεν διατίθενται πουθενά κι από κανέναν αρμόδιο της ομάδας εισιτήρια του αγώνα.

Για την αποφυγή της δικής σας ταλαιπωρίας, να μην πλησιάζετε στο γήπεδο αν δεν έχετε στην κατοχή σας εισιτήριο. Τα μέτρα ασφαλείας θα είναι δρακόντεια, ενώ οι Θύρες θα ανοίξουν στις 17.00.

Είμαστε βέβαιοι πως ο κόσμος του Παναθηναϊκού θα στηρίξει την ομάδα με τον δικό του, μοναδικό τρόπο.

Μόνο η φωνή σας αρκεί για να κάνετε αυτό που ξέρετε καλύτερα από τον καθένα: να αποτελέσετε τον «έβδομο παίκτη» της ομάδας μας, ώστε στο τέλος να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί.

Οποιαδήποτε άλλη ενέργεια θα αποτελέσει «όπλο» του αντιπάλου.

Γι’ αυτό μην απαντήσετε σε οποιαδήποτε πρόκληση!"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ