ΒΟΛΕΪ

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Εκνευρισμός στους πράσινους για τη διαιτησία

VOLLEY LEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
VOLLEY LEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Στον Παναθηναϊκό ήταν ιδιαίτερα εκνευρισμένοι με τη διαιτησία του αγώνα με τον Ολυμπιακό για τη Volleyleague ανδρών κάνοντας λόγο για κλοπή.

Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε με 3-2 σετ επί του Παναθηναϊκού στην Κυψέλη στο μεγάλο ντέρμπι της Volleyleague, αλλά οι πράσινοι έχουν δικαιολογημένα παράπονα για καθοριστική φάση στο 12-11 του τάι μπρέικ. Μετά το σερβίς του Ράπτη η μπάλα ήταν καθαρά μέσα, αλλά ο επόπτης έδειξε άουτ και έτσι αντί το σκορ να γίνει 13-11, έγινε 12-12.

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα οι άνθρωποι των πρασίνων διαμαρτυρήθηκαν έντονα προς του διαιτητές της αναμέτρησης.

"Η λέξη "ντροπή" δεν αρκεί να περιγράψει την κλοπή της Κυψέλης. Είστε παραδείγματα προς αποφυγή. Την ώρα που ο Παναθηναϊκός σεβάστηκε στο απόλυτο τους θεσμούς και το άθλημα κάποιοι απέδειξαν πως το λερώνουν με την παρουσία τους. Αυτή ήταν η πρώτη και η τελευταία κλοπή της χρονιάς" έλεγαν χαρακτηριστικά.

Σε ανάλογο μήκος κύματος και το κείμενο του αγώνα που ανέβηκε στην επίσημη σελίδα του συλλόγου. "Χρειάστηκε να γίνουν «όργια» για να χάσει ο Παναθηναϊκός από τον Ολυμπιακό με 2-3 σετ και πραγματικά η λέξη ντροπή είναι λίγη.

Στην κρισιμότερη φάση του αγώνα οι διαιτητές… κλείσανε τα μάτια και ετσιθελικά στέρησαν τη νίκη από τον Παναθηναϊκό. Από κει και πέρα σε ένα παιχνίδι ειδικής διαχείρισης , ο Παναθηναϊκός απέδειξε ότι μπορεί να ελέγξει άριστα τέτοια ματς και τηρήθηκαν τα συμφωνηθέντα παρά το γεγονός ότι οι «πράσινοι» αισθάνονται αδικημένοι από την συγκεκριμένη απόφαση.

Στο πρώτο σετ ο Παναθηναϊκός έδειξε καλό αγωνιστικό πρόσωπο και το «άγγιξε» ωστόσο το έχασε στις λεπτομέρειες. Το «τριφύλλι» παρουσιάστηκε δυναμικό και δύο φορές είχε την ευκαιρία να πάρει το ματς όμως η τύχη του γύρισε την πλάτη τρεις φορές.

Στο αγωνιστικό μέρος το τελικό 25-27 μαρτυράει και τον… οριακό χαρακτήρα του σετ. Στο δεύτερο σετ πάντως ο Παναθηναϊκός δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης και έλεγξε το ματς από την αρχή μέχρι το τέλος .φτάνοντας δίκαια στην κατάκτηση του σετ με 25-18.

Στο τρίτο σετ ο ΠΑΟ έδειξε σημάδια κούρασης και το έχασε τελικά με 18-25. Ωστόσο στο τέταρτο έπιασε και πάλι υψηλά στάνταρ απόδοσης και το κατέκτησε δίκαια 25-21. Για το τάι μπρέικ δεν χρειάζεται αγωνιστικός σχολιασμός , αφού ο λόγος ανήκει στους διαιτητές και έτσι, αντί το σκορ να γίνει 13-11 υπέρ του Παναθηναϊκού έγινε 12-12 και το 13-15 είναι πλασματικό" αναφέρει χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ