Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Αλλαγή διαιτητή στο ντέρμπι

Ο Χαράλαμπος Παπαδογούλας δεν θα είναι τελικά ο διαιτητής στο ντέρμπι της Volley League ανδρών ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό μετά από σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα που του προέκυψε.

Σε αλλαγή του πρώτου διαιτητή της αναμέτρησης Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός προχώρησε η ΚΕΔ μετά το έκτακτο σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα που παρουσιάστηκε στον διαιτητή Χαράλαμπο Παπαδογούλα.

Πρώτος διαιτητής θα είναι ο Μιχάλης Κουτσούλας που αρχικά είχε οριστεί δεύτερος στη συγκεκριμένη αναμέτρηση και δεύτερος ορίστηκε ο Μιχάλης Θεμελής. Ενημερώθηκαν από την ΚΕΔ και οι δύο ομάδες για το κώλυμα του διαιτητή καθώς και για την αναγκαία αλλαγή.

Ανακοίνωση εξέδωσε και ο Παναθηναϊκός και ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση στην μητέρα του διαιτητή: "Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος μεταφέρει τις ευχές για ταχεία ανάρρωση στη μητέρα του διαιτητή του αγώνα Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού στο βόλεϊ ,  Χαράλαμπου Παπαδογούλα,  ο οποίος  δεν θα μπορέσει τελικά  να «σφυρίξει»  το ντέρμπι.

Παράλληλα  ο Σύλλογος εύχεται καλή επιτυχία στον αντικαταστάτη του,  Μιχάλη Κουτσούλα ώστε να φέρει εις πέρας το έργο του".

 
SHARE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK

 

HIGHLIGHTS

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ 2109237777.

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ 2109237777.