ΒΟΛΕΪ

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Αλλαγή διαιτητή στο ντέρμπι

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Αλλαγή διαιτητή στο ντέρμπι

Ο Χαράλαμπος Παπαδογούλας δεν θα είναι τελικά ο διαιτητής στο ντέρμπι της Volley League ανδρών ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό μετά από σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα που του προέκυψε.

Σε αλλαγή του πρώτου διαιτητή της αναμέτρησης Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός προχώρησε η ΚΕΔ μετά το έκτακτο σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα που παρουσιάστηκε στον διαιτητή Χαράλαμπο Παπαδογούλα.

Πρώτος διαιτητής θα είναι ο Μιχάλης Κουτσούλας που αρχικά είχε οριστεί δεύτερος στη συγκεκριμένη αναμέτρηση και δεύτερος ορίστηκε ο Μιχάλης Θεμελής. Ενημερώθηκαν από την ΚΕΔ και οι δύο ομάδες για το κώλυμα του διαιτητή καθώς και για την αναγκαία αλλαγή.

Ανακοίνωση εξέδωσε και ο Παναθηναϊκός και ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση στην μητέρα του διαιτητή: "Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος μεταφέρει τις ευχές για ταχεία ανάρρωση στη μητέρα του διαιτητή του αγώνα Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού στο βόλεϊ , Χαράλαμπου Παπαδογούλα, ο οποίος δεν θα μπορέσει τελικά να «σφυρίξει» το ντέρμπι.

Παράλληλα ο Σύλλογος εύχεται καλή επιτυχία στον αντικαταστάτη του, Μιχάλη Κουτσούλα ώστε να φέρει εις πέρας το έργο του".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ