ΒΟΛΕΪ

Παναθηναϊκός: Γύρισε μετά από 11 χρόνια ο Γιώργος Στεφάνου

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΕΑ ΠΑΤΡΩΝ 3-1 (ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ ΦΑΙΝΑΛ ΕΙΤ ΚΥΠΕΛΛΟΥ) / ΣΤΕΦΑΝΟΥ - ΝΤΑΝΤΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΠΑΟ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΕΑ ΠΑΤΡΩΝ 3-1 (ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ ΦΑΙΝΑΛ ΕΙΤ ΚΥΠΕΛΛΟΥ) / ΣΤΕΦΑΝΟΥ - ΝΤΑΝΤΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΠΑΟ EUROKINISSI

Παίκτης του Παναθηναϊκού έγινε για δεύτερη φορά στην καριέρα του ο Γιώργος Στεφάνου, που αντικατέστησε τον Δημήτρη Ζήση στο ρόστερ του πρωταθλητή Ελλάδας.

Βολεϊμπολίστας του Παναθηναϊκού θα είναι τη σεζόν 2020/21 ο Γιώργος Στεφάνου, ο οποίος γύρισε στους πράσινους 11 χρόνια μετά από την αποχώρησή του. Ο έμπειρος λίμπερο θα πάρει τη θέση του Δημήτρη Ζήση στο ρόστερ των πρωταθλητών, για τους οποίους είπε πως:

" Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην ομάδα που ωρίμασα αγωνιστικά και έχω όμορφες αναμνήσεις καθώς στον Παναθηναϊκό κατέκτησα και το πρώτο μου πρωτάθλημα. Γυρίζω σε μια περίοδο που το τμήμα βόλεϊ του Παναθηναϊκού έχει ανακάμψει . Ελπίζω ότι η περσινή κατάκτηση του πρωταθλήματος και του Λιγκ Καπ ήταν μόνο η αρχή και καλούμαστε όλοι μας να δώσουμε συνέχεια και φέτος".

Ο Στεφάνου ξεκίνησε την καριέρα του από τον ΓΣ Πετρούπολης, συνέχισε στον Ιωνικό Νικαίας πριν παίξει και στην ΑΕ Νικαίας, πήγε το 2003 στον Παναθηναϊκό και έμεινε εκεί έως το 2009 και ακολούθησαν οι Ολυμπιακός, ΕΑ Πατρών, Ηρακλής, Ολυμπιακός, Κηφισιά, Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ με τη φανέλα του οποίου αγωνίστηκε τη σεζόν 2019/20.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ