ΒΟΛΕΪ

Παναθηναϊκός Α.Ο: "Επανάληψη από το 13-11 και με ταραφλέξ δικό μας"

VOLLEY LEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
VOLLEY LEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός απάντησε στην ανακοίνωση του Ολυμπιακού απαιτώντας να ξαναγίνει το ματς από το 13-11 του πέμπτου σετ, ενώ ρίχνει πυρά κατά των Ταρνατόρου και Καραμπέτσου.

Ο χαρτοπόλεμος των ανακοινώσεων μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού με 3-2 σετ στο κλειστό της Κυψέλης και το λάθος των διαιτητών στο 12-11 του πέμπτου σετ συνεχίστηκε μέχρι και τα μεσάνυχτα.

Την αρχή έκανε ο Παναθηναϊκός ο οποίος εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία επιτίθενται σε ΕΣΑΠ, ΕΟΠΕ και ΚΕΔ για τη διαιτησία στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός λίγη ώρα αργότερα απάντησε μέσα από δική του ανακοίνωση. Οι ερυθρόλευκοι ανέφεραν ότι επιθυμούν να επαναληφθεί το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό "για να αποκατασταθεί το αίσθημα της δικαιοσύνης".

Οι πράσινοι λίγο πριν τα μεσάνυχτα ανταπάντησαν στον Ολυμπιακό με την ανακοίνωση που ακολουθεί: "Διαβάσαμε με ενδιαφέρον την ανακοίνωση του Ολυμπιακού. Δεν ξέραμε αν έπρεπε να την λάβουμε σοβαρά υπόψη ή αν αποτελεί ένα ακόμα μνημείο υποκρισίας τους. Για τον Ολυμπιακό φανταζόμαστε είναι εύκολο να απευθυνθεί στο μέλος της διοίκησης του και πρόεδρο της ΕΣΑΠ Παντελή Ταρνατόρο, όπως και στον δηλωμένο Ολυμπιακό και κάτοικο Πειραιά πρόεδρο της ΕΟΠΕ Γιώργο Καραμπέτσο και να πάρει ό,τι ζητήσει.

Απαιτούμε λοιπόν να επαναληφθεί το παιχνίδι από το 5ο σετ στο 13-11 στο γήπεδο της Κυψέλης, με τα ίδια παιδάκια και τις γυναίκες στις κερκίδες και με τάραφλεξ που θα το αποκτήσουμε εμείς με δικά μας έξοδα και δεν θα μας το κάνει δωράκι η ΕΟΠΕ, όπως το έκανε στον Ολυμπιακό. Εμείς έχουμε μάθει να πληρώνουμε από την τσέπη μας…"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ