ΒΟΛΕΪ

Ορατό το ενδεχόμενο μετάθεσης της Volleyleague

Ορατό το ενδεχόμενο μετάθεσης της Volleyleague
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι ομάδες της Volleyleague εξετάζουν το ενδεχόμενο μετάθεσης κατά μία εβδομάδα του πρώτου σερβίς της χρονιάς. Στον "αέρα" ο Παναθηναϊκός.

Ανοικτό είναι το ενδεχόμενο μεταβολής των αγωνιστικών δεδομένων για τη νέα χρονιά και κυρίως για το πότε θα έχουμε το πρώτο σερβίς της νέας χρονιάς. Όπως είναι γνωστό η Volleyleague είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 21 Οκτωβρίου, ενώ μία εβδομάδα νωρίτερα (13-15/10) είναι προγραμματισμένο το Λιγκ Καπ.

Κάτι τέτοιο όμως είναι πιθανό να μη συμβεί και να έχουμε το πρώτο σερβίς με μία εβδομάδα καθυστέρηση.

Τόσο το Λιγκ Καπ όσο και το πρωτάθλημα είναι πιθανό να μετατεθούν και η διοργάνωση που διεξάγεται στη μνήμη του Νίκου Σαμαρά να διεξαχθεί στις 21/10 και το πρώτο σερβίς στη Volleyleague να δοθεί μία εβδομάδα αργότερα. Η συγκεκριμένη απόφαση αναμένεται να ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτή τη στιγμή υπάρχουν έντεκα ομάδες και όχι 12 στη Λίγκα αφού η συμμετοχή του Παναθηναϊκού σε αυτή παραμένει στον "αέρα". Οι άνθρωποι των πρασίνων καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να βρουν τα χρήματα που απαιτούνται για να προχωρήσουν τόσο στην ρύθμιση των οφειλών για να πάρουν την αδειοδότηση όσο και για να στελεχώσουν την ομάδα της νέας περιόδου.

Φυσικά, οι πράσινοι δεν είναι η μοναδική ομάδα που αντιμετωπίζει προβλήματα, αφού το ίδιο ισχύει και για την Παναχαϊκή. Βέβαια, εδώ υπάρχει και άλλο ένα πρόβλημα το οποίο αφορά τις συμφωνίες τόσο με τον ΟΠΑΠ όσο και με την ΕΡΤ. Το πρόβλημα κυρίως αφορά την πρώτη χορηγική συμφωνία αφού σε αυτή προβλέπεται πρωτάθλημα 12 ομάδων.

Όπως και να έχει το υπόλοιπο της εβδομάδας προβλέπεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τρεις λόγους. Ο πρώτος αφορά την ενδεχόμενη μετάθεση του πρωταθλήματος, ο δεύτερος τη συμμετοχή ή όχι του Παναθηναϊκού στη Λίγκα και ο τρίτος την επίλυση ή όχι του προβλήματος με τον αριθμό των ξένων.

Σύμφωνα με πληροφορίες δεν αποκλείεται να έχουμε άμεσα εξελίξεις για το συγκεκριμένο ζήτημα.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ