ΒΟΛΕΪ

Ολυμπιακός βόλεϊ γυναικών: Επέστρεψε στο λιμάνι η Λαζάρεβιτς

Ολυμπιακός βόλεϊ γυναικών: Επέστρεψε στο λιμάνι η Λαζάρεβιτς

Παίκτρια του Ολυμπιακού είναι ξανά η Άννα Λαζάρεβιτς, η οποία επέστρεψε στο λιμάνι ύστερα από μια διετία. Η 28χρονη ακραία ανυπομονεί να παίξει ξανά μπροστά στον ερυθρόλευκο κόσμο.

Η Σέρβα ακραία, Άννα Λαζαρεβιτς, επέστρεψε στον Ολυμπιακό. Η 28χρονη βολεϊμπολίστρια, έπειτα από δυο χρόνια, θα αγωνίζεται και πάλι για λογαριασμό των νταμπλούχων Ελλάδας και στις πρώτες της δηλώσεις ανέφερε πως είναι υπερβολικά χαρούμενη γι' αυτή την συνεργασία.

Αναλυτικα η ανακοίνωση:

Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Άννα Λαζάρεβιτς. Η αθλήτρια πετοσφαίρισης από τη Σερβία (ημερομηνία γέννησης 4/7/1991) που αγωνίζεται ως ακραία, επιστρέφει στην ομάδα βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού, μετά από δυο χρόνια.

Στις δηλώσεις της στο www.olympiacossfp.gr η Άννα Λαζάρεβιτς ανέφερε τα εξής: "Πρώτα από όλα είμαι υπερβολικά χαρούμενη που θα έχω άλλη μια ευκαιρία να φορέσω και πάλι τα ερυθρόλευκα. Ήξερα ότι θα γύριζα πίσω μια μέρα και να που συνέβη και επιστρέφω στον Ολυμπιακό για αγωνιστώ μπροστά στους φιλάθλους και τη Θύρα 7! Ελπίζω ότι θα έχουμε μια ακόμα εξαιρετική σεζόν και θα κατακτήσουμε πολλά τρόπαια, όπως έχει συνηθίσει ο Ολυμπιακός".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ