ΒΟΛΕΪ

Ολυμπιακός βόλεϊ γυναικών: Ανανέωσε Τοτσίδου, πήρε Αργυρίου και Κελεσίδη

CHALLENGE CUP ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΟΣΦΠ ΧΑΠΟΕΛ ΚΦΑΡ ΣΑΜΠΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
CHALLENGE CUP ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΟΣΦΠ ΧΑΠΟΕΛ ΚΦΑΡ ΣΑΜΠΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με τη Σία Βεργίδου, καθώς και την απόκτηση της Ιλιόνης Κελεσίδη και της Γεωργία Αργυρίου.

Ανανεώσεων συνέχεια στον βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού, καθώς ανακοινώθηκε πως η Σία Τοτσίδου θα αγωνιστεί και τη νέα σεζόν στις "ερυθρόλευκες". Παράλληλα, ο Ερασιτέχνης ανακοίνωσε την απόκτηση των Ιλιόνης Κελεσίδη και Γεωργία Αργυρίου από τον Παναθηναϊκό και τον Πανναξιακό αντίστοιχα.

Θυμίζουμε ότι την Πέμπτη (11/06) ανακοινώθηκαν οι ανανεώσεις των Στέλλας Χριστοδούλου, Κατερίνας Γιώτα, Αρέτας Κονόμη και Σάσκια Χίπε.

Η ανακοίνωση για την Τοτσίδου:

O ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Αθανασία Τοτσίδου. Η Ελληνίδα ακραία υπέγραψε το νέο της συμβόλαιό μονοετούς διάρκειας και θα παραμείνει στο ρόστερ της ομάδας βόλεϊ Γυναικών.

Η Αθανασία Τοτσίδου με αφορμή την ανανέωση της συνεργασίας δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: "Είμαι πολύ χαρούμενη για την ανανέωση της συνεργασίας μου και που θα είμαι για άλλη μια χρονιά μέλος του Ολυμπιακού. Η παραμονή σε ένα τόσο οργανωμένο σύλλογο, είναι μια εξέλιξη που ήθελα πολύ και θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και το προπονητικό επιτελείο για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου. Εύχομαι να είμαστε όλοι υγιείς και να μπορέσουμε να πετύχουμε όλους τους στόχους μας".

Η ανακοίνωση για την Κελεσίδη:

O ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Ιλιόνη Κελεσίδη. Η Ελληνίδα κεντρική, (ημ. γέννησης, 17/6/1997, ύψος 1,91 μ.) υπέγραψε το συμβόλαιό της, μονοετούς διάρκειας και εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδας βόλεϊ Γυναικών του συλλόγου μας.

Στις πρώτες της δηλώσεις ως αθλήτρια του Ολυμπιακού, η Ιλιόνη Κελεσίδη ανέφερε τα εξής:

"Είμαι πολύ χαρούμενη που φέτος θα αγωνιστώ στον Ολυμπιακό. Με την έλευση μου στην ομάδα θα προσπαθήσω να προσφέρω όσο το δυνατόν περισσότερα μπορώ και να ανταποδώσω έτσι την εμπιστοσύνη του συλλόγου στο πρόσωπό μου. Το μέγεθος του Ολυμπιακού είναι κάτι που το γνωρίζουν όλοι, αυτό που θέλω εγώ είναι να μπορέσω να συμβάλω έτσι ώστε να κατακτήσει και φέτος όλους τους στόχους. Με αφοσίωση και σκληρή δουλειά θα διατηρήσουμε την πορεία που έχει έως τώρα. Εύχομαι να έχουμε μια σεζόν γεμάτη υγεία, χωρίς απρόοπτα όπως αυτά που ζήσαμε με τον κορονοϊό το τελευταίο διάστημα".

Η ανακοίνωση για την Αργυρίου:

O ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Γεωργία Αργυρίου. Η Ελληνίδα κεντρική, (ημ. γέννησης, 12/11/1988, ύψος, 1,84 μ.), υπέγραψε το συμβόλαιό της, μονοετούς διάρκειας και εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδας βόλεϊ Γυναικών του συλλόγου μας.

Στις πρώτες της δηλώσεις ως αθλήτρια του Ολυμπιακού, η Γεωργία Αργυρίου ανέφερε τα εξής:

"Είμαι πολύ χαρούμενη που θα αποτελώ μέλος της ομάδας του Ολυμπιακού τη νέα χρονιά. Ήταν εύκολη η απόφαση για μένα και χαίρομαι ιδιαίτερα που μου δίνεται αυτή η ευκαιρία! Ευχαριστώ πολύ τη διοίκηση και τον προπονητή της ομάδας για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό μου και θα κάνω ότι είναι δυνατόν για να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό! Φέτος θα είναι μια δύσκολη χρονιά για όλους λόγω των συνθηκών αλλά πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά. Τέλος θέλω να ευχηθώ υγεία σε όλους και να έχουμε μια όμορφη αγωνιστική σεζόν!"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ολυμπιακός βόλεϊ γυναικών: Παρέμειναν Χριστοδούλου, Γιώτα, Χίπε και Κονόμη
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ