ΒΟΛΕΪ

Ολυμπιακός βόλεϊ ανδρών: Το παζλ του ερυθρόλευκου ρόστερ

VOLLEY LEAGE / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)
VOLLEY LEAGE / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ) EUROKINISSI SPORTS

Η στελέχωση του ρόστερ της ομάδας βόλεϊ ανδρών του Ολυμπιακού συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς. Ποια είναι η εικόνα για την ομάδα της σεζόν 2019-20 και ποια κομμάτι αναμένεται να συμπληρωθούν.

Ο Ολυμπιακός έχει προχωρήσει το σχεδιασμό του για τη νέα σεζόν και εκτός απροόπτου σύντομα θα έχει ολοκληρώσει όλα τα κομμάτια του παζλ του. Μετά και την ανακοίνωση της ανανέωσης της συνεργασίας με τον Κώστα Στιβαχτή οι δύο θέσεις του πασαδόρου έκλεισαν.

Ο 39χρονος Έλληνας μαζί με τον Τερβαπόρτι θα είναι και πάλι οι δύο παίκτες που θα κατευθύνουν το παιχνίδι των ερυθρόλευκων.

Στη διαγώνιο αποκτήθηκε ένας παίκτης ο οποίος αναμένεται να καλύψει επάξια το κενό του Σμιτ. Ο λόγος για τον Μιχαλ Φίνγκερ. Ο Τσέχος είναι παίκτης που κάνει τη διαφορά.

Από εκεί και πέρα οι Ρόλαντ Γκέργκι (Ουγγαρία) και Γκάσμεντ Χουσάι(Αλβανία) θα συνθέσουν το δίδυμο των ακραίων στις θέσεις των Αλεξίεφ και Ραουβέρντινκ. Αμφότεροι είναι παίκτες με έφεση στο επιθετικό παιχνίδι, ενώ δύο από τους κεντρικούς θα είναι ο Γιώργος Πετρέας με τον Παπαλεξίου.

Όλες οι παραπάνω κινήσεις έχουν ανακοινωθεί από τους ερυθρόλευκους. Επιπρόσθετα, υπάρχει δεδομένη συμφωνία τόσο με τον Μενέλαο Κοκκινάκη για τρία χρόνια, όσο και με τον Θοδωρή Βουλκίδη, ενώ φαβορί για δεύτερος διαγώνιος είναι ο Άκης Ασπιώτης. Παράλληλα, αναμένεται να ανακοινωθεί η επέκταση της συνεργασίας με τον Ραφαήλ Κουμεντάκη.

Τι σημαίνει πρακτικά αυτό; Ο Ολυμπιακός έχει μόνο ορισμένα κομμάτια για να ολοκληρώσει το ρόστερ της νέας περιόδου. Ο Μουνιόθ θα πρέπει να αποφασίσει εάν θα κρατήσει κάποιων εκ των έμπειρων κεντρικών που είχε πέρσι στο ρόστερ του (Ανδρεάδη και Σμαραγδή), την απόκτηση ενός τέταρτου ακραίου και το δεύτερο λίμπερο πίσω από τον Κοκκινάκη.

ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ

Πασαδόροι: Έμι Τερβαπόρτι (Φινλανδία), Κώστας Στιβαχτής

Διαγώνιοι: Μιχάλ Φίνγκερ(Τσεχια)

Ακραίοι: Ρόλαντ Γκέργκι (Ουγγ), Γκάσμεντ Χουσάι(Αλβ)

Κεντρικοί: Γιώργος Πετρέας, Γιώργος Παπαλεξίου

Λίμπερο: -

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ