ΒΟΛΕΪ

Ολυμπιακός Βόλεϊ Ανδρών: Πήρε Χαραλαμπίδη, ανανέωσε με Βουλκίδη

Ολυμπιακός Βόλεϊ Ανδρών: Πήρε Χαραλαμπίδη, ανανέωσε με Βουλκίδη

Το τμήμα βόλεϊ ανδρών του Ολυμπιακού ανακοίνωσε την απόκτηση του 29χρονου κεντρικού, Δημήτρη Χαραλαμπίδη, αλλά και την ανανέωση της συνεργασίας με τον -επίσης- κεντρικό, Θοδωρή Βουλκίδη.

Την απόκτηση του 29χρονου Δημήτρη Χαραλαμπίδη (ύψους 2.00μ) ανακοίνωσε το τμήμα βόλεϊ ανδρών του Ολυμπιακού. Ο Έλληνας κεντρικός, που την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ, υπεγράψε συμβόλαιο συνεργασίας με τους "ερυθρολεύκους", οι οποίοι ανακοίνωσαν και την ανανέωση του συμβολαίου του -επίσης- 24χρονου κεντρικού, Θοδωρή Βουλκίδη (ύψος 2.00μ).

H ανακοίνωση για Χαραλαμπίδη:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Δημήτρη Χαραλαμπίδη. Ο Έλληνας κεντρικός (ημ. γέννησης, 06/03/1991, ύψος 2,00μ.) υπέγραψε το συμβόλαιό του και εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδας βόλεϊ Ανδρών του συλλόγου μας.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως αθλητής του Ολυμπιακού, ο Δημήτρης Χαραλαμπίδης ανέφερε τα εξής:

"Eίναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά η έλευση μου στον Ολυμπιακό. Θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Εύχομαι να έχουμε όλοι υγεία τη φετινή σεζόν και το φινάλε της να μας βρει να πανηγυρίζουμε έχοντας κατακτήσει τους τίτλους".

Η ανακοίνωση για Βουλκίδη:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Θοδωρή Βουλκίδη. Ο διεθνής κεντρικός υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και θα παραμείνει στο δυναμικό της ομάδας βόλεϊ Ανδρών.

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας ο Θοδωρής Βουλκίδης δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής:

"Νιώθω ιδιαίτερα χαρούμενος για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει η ομάδα και είμαι βέβαιος ότι με σκληρή δουλειά θα κατακτήσουμε τους στόχους μας, όπως αρμόζει στον Ολυμπιακό. Στόχος μας είναι να διορθώσουμε τα λάθη μας και να επαναφέρουμε τον Ολυμπιακό στην κορυφή".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ