ΒΟΛΕΪ

Ολυμπιακός βόλεϊ ανδρών: Πήρε τον Ζήση από τον Παναθηναϊκό

LEAGUE CUP / 2ος ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI)
LEAGUE CUP / 2ος ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε και την τέταρτη μεταγραφή του στο βόλεϊ καθώς έκανε γνωστή τη συμφωνία του με το Δημήτρη Ζήση ο οποίος πριν πέντε μέρες πήρε το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό.

Ακόμη μια μεταγραφή ανακοίνωσε το τμήμα βόλεϊ του Ολυμπιακού, την τέταρτη και δεύτερη την Παρασκευή μετά τον Όκολη, που έκανε γνωστή τη συμφωνία του με το Δημήτρη Ζήση. Ο διεθνής λίμπερο τα δύο τελευταία χρόνια ήταν παίκτης του Παναθηναϊκού και μάλιστα πριν πέντε μέρες σήκωσε το πρωτάθλημα με το τριφύλλι στο στήθος.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού αναφέρει:

O OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Δημήτρη Ζήση. Ο διεθνής λίμπερο (ημ. γέννησης 2/4/1994) υπέγραψε το συμβόλαιο του και εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδας βόλεϊ Ανδρών.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως αθλητής του Ολυμπιακού, ο Δημήτρης Ζήσης ανέφερε στο olympiacossfp.gr τα εξής:

"Είμαι πολύ χαρούμενος που εντάσσομαι σε μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός. Ήρθα στον Ολυμπιακό για τίτλους και πιστεύω όλοι οι στόχοι του χρόνου να εκπληρωθούν. Η ομάδα δείχνει ότι ενισχύεται σημαντικά. Χωρίς πολλά λόγια και με σκληρή δουλειά να πάρουμε όλους τους τίτλους τη νέα χρονιά και κάνουμε χαρούμενους τους οπαδούς του Ολυμπιακού».

Προηγούμενες ομάδες

2018-2020: Παναθηναϊκός
2015-2018: Φοίνικας Σύρου
2013-2015: Παμβοχαϊκός
2012-2013: Παναθηναϊκός
2009-2012: Α.Ο. Πρέβεζας".

ΚΟΚΚΙΝΑΚΗΣ ΓΙΑ ΠΑΟΚ, ΓΚΑΡΑΣ ΓΙΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ

Η έλευση του Ζήση στον Ολυμπιακό σημαίνει πως θα αποχωρήσει ο Κοκκινάκης ο οποίος βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τον ΠΑΟΚ, αν δεν έχει συμφωνήσει ήδη. Ενώ το "ντόμινο" στα λίμπερο και αναφορικά με τον Παναθηναϊκό έχει να κάνει πως οι πράσινοι έχουν φτιάξει τη λίστα τους με το όνομα του Δημήτρη Γκαρά να είναι στην κορυφή της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Oλυμπιακός βόλεϊ ανδρών: Τρίτο χτύπημα με Όκολιτς
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ