ΒΟΛΕΪ

Ολυμπιακός βόλεϊ ανδρών: Κοντά στον Αλβανό ακραίο, Χουσάι, οι ερυθρόλευκοι

Ολυμπιακός βόλεϊ ανδρών: Κοντά στον Αλβανό ακραίο, Χουσάι, οι ερυθρόλευκοι

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του 32χρονου Αλβανού ακραίου, Γκασμέντ Χουσάι. (VIDEO)

Μετά την απόκτηση του Ρόλαντ Γκέργκι, ο Ολυμπιακός βρίσκεται κοντά στην απόκτηση και του δεύτερου βασικού του ακραίου, ο λόγος για τον Γκασμέντ Χουσάι. Πρόκειται για 32χρονο Αλβανό ο οποίος επί σειρά ετών αγωνίζεται στο εξωτερικό.

Ο ύψος 2μ. ακραίος διακρίνεται για τις επιθετικές του αρετές.

Ξεκίνησε την καριέρα του από την Πάγια Κλαμπ και ακολούθησαν οι Σκεντίνια και η Πρίστινα Τιράνων. Για πρώτη φορά βγήκε εκτός συνόρων τη σεζόν 2009-10 για χάρη Σενουά Γένεβα πριν επιστρέψει και πάλι στην Αλβανία και την Στουντέντι.

Από τη σεζόν 2011-12 μέχρι και σήμερα αγωνίζεται συνεχώς στο εξωτερικό. Αλ Μουχαράκ (Μπαχρέιν), Κατάρ Σπορτς Κλαμπ (Ντόχα), Πιατσέντζα (Ιταλία), Μάλιγε (Τουρκία) τον κράτησαν για ένα χρόνο πριν την τριετία του στην Ινεγκόλ (Τουρκία). Πέρσι ήταν βασικός στην Τουρ (Γαλλία) με την οποία πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου.

Παράλληλα αποτελεί βασικό μέλος της Εθνικής ομάδας της Αλβανίας με την οποία μετράει 162 παιχνίδια. Δίχως αμφιβολία πρόκειται για έναν καλό και έμπειρο παίκτη που αναμένεται να βοηθήσει τον Ολυμπιακό.

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείται να πάρετε μια γεύση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ