ΒΟΛΕΪ

Ολυμπιακός βόλεϊ ανδρών: Έναρξη συνεργασίας με Ριζόπουλο

Ολυμπιακός βόλεϊ ανδρών: Έναρξη συνεργασίας με Ριζόπουλο

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με τον Δημήτρη Ριζόπουλο. Ο Έλληνας διεθνής ακραίος υπέγραψε το συμβόλαιό του, ενώ έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις.

Παίκτης της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού είναι ο Δημήτρης Ριζούπουλος. Ο 35χρονος Έλληνας διεθνής ακραίος, υπέγραψε το συμβόλαιό του, ενώ έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις στον διαδικτυακό τόπο του Ερασιτέχνη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Δημήτρη Ριζόπουλο. Ο Έλληνας διεθνής ακραίος (ημ. γέννησης 26/8/1984), υπέγραψε το συμβόλαιό του και εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδας βόλεϊ Ανδρών.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως αθλητής του Ολυμπιακού, ο Δημήτρης Ριζόπουλος ανέφερε τα εξής: « Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην οικογένεια του Ολυμπιακού έναν τόσο οργανωμένο σύλλογο με τόσες πολλές επιτυχίες! Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση και το προπονητικό επιτελείο για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπο μου.

Εγώ από την πλευρά μου υπόσχομαι σκληρή δουλεία και εύχομαι να έχουμε όλοι υγεία για να κατακτήσουμε τους στόχους μας. Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε, για να αγωνιστώ μπροστά στους φιλάθλους που δημιουργούνε κάθε φορά ξεχωριστή ατμόσφαιρα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ