ΒΟΛΕΪ

Ολυμπιακός βόλεϊ ανδρών: Ανανέωσε ο Στιβαχτής

LEAGUE CUP / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
LEAGUE CUP / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Κώστας Στιβαχτής ανανέωσε τη συνεργασία του με την ομάδα βόλεϊ ανδρών του Ολυμπιακού και για πέμπτη διαδοχική χρονιά θα φορά τα ερυθρόλευκα.

Στα 39του χρόνια ο Κώστας Στιβαχτής παραμένει μία εξαιρετική λύση για κάθε ομάδα και στον Ολυμπιακό φρόντισαν να τον κρατήσουν στο ρόστερ τους. Ο Έλληνας πασαδόρος ανανέωσε τη συνεργασία του για μία σεζόν και για πέμπτη διαδοχική χρονιά θα φορά τα ερυθρόλευκα.

Έτσι, το ερυθρόλευκο παζλ οδεύει προς την ολοκλήρωση του αφού οι κενές θέσεις είναι πλέον περιορισμένες.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: "Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Κώστα Στιβαχτή. Ο διεθνής πασαδόρος υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και θα αγωνίζεται και την επόμενη σεζόν στους Πρωταθλητές Ελλάδας.

Στις δηλώσεις του στο olympiacossfp.gr ο Κώστας Στιβαχτής ανέφερε τα εξής: "Είμαι χαρούμενος που μένω στην ομάδα για άλλη μια χρονιά. Η εμπιστοσύνη του Ολυμπιακού στο πρόσωπο μου για 5η σερί χρονιά είναι μεγάλη τιμή. Οι στόχοι παραμένουν ίδιοι όπως κάθε χρόνο, να κατακτήσουμε όλους τους εγχώριους τίτλους και να κάνουμε όσο καλύτερη ευρωπαϊκή πορεία μπορούμε".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ