ΒΟΛΕΪ

Ολυμπιακός βόλεϊ ανδρών: Ανακοίνωσε Βουλκίδη

Ολυμπιακός βόλεϊ ανδρών: Ανακοίνωσε Βουλκίδη

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού ανακοίνωσε την απόκτηση του 23χρονου κεντρικού Θοδωρή Βουλκίδη, ο οποίος πέρσι αγωνιζόταν στον Φοίνικα Σύρου.

Μπορεί η συμφωνία τους να ήταν γνωστή εδώ και καιρό, όμως σήμερα η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού ανακοίνωσε την υπογραφή του συμβολαίο του Θοδωρή Βουλκίδη. Ο 23χρονος κεντρικός πραγματοποίησε πέρσι εξαιρετική σεζόν με τον Φοίνικα Σύρου.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: "Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του, με τον Θοδωρή Βουλκίδη. Ο διεθνής κεντρικός (ημ. γέννησης 30/3/1996) υπέγραψε το συμβόλαιό του και εντάσσεται στο ρόστερ των Πρωταθλητών Ελλάδας.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως αθλητής του Ολυμπιακού, ο Θοδωρής Βουλκίδης ανέφερε τα εξής: "Kαταρχήν θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη στη διοίκηση και στο προπονητικό επιτελείο. Ο Ολυμπιακός είναι το κορυφαίο σωματείο της Ελλάδας και στόχος μας είναι να κατακτήσουμε τα πάντα. Πρωτάθλημα, Κύπελλο και Λιγκ Καπ στην Ελλάδα και να έχουμε μια συνέπεια στην Ευρώπη. Το έχει αποδείξει ο Ολυμπιακός ότι μπορεί να κάνει μεγάλο βήμα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και φέτος. Ανυπομονώ για την έναρξη της προετοιμασίας".

ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ

Πασαδόροι: Έμι Τερβαπόρτι (Φινλανδία), Κώστας Στιβαχτής

Διαγώνιοι: Μιχάλ Φίνγκερ(Τσεχια)

Ακραίοι: Ρόλαντ Γκέργκι (Ουγγαρία), Γκάσμεντ Χουσάι(Αλβανία), Ραφαήλ Κουμεντάκης

Κεντρικοί: Γιώργος Πετρέας, Γιώργος Παπαλεξίου, Θοδωρής Βουλκίδης

Λίμπερο: Μενέλαος Κοκκινάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ