ΒΟΛΕΪ

Ολυμπιακός: Τέλος ο Μουνιόθ, πρώτο φαβορί ο Δημήτρης Καζάζης

VOLLEY LEAGUE / 2ος ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
VOLLEY LEAGUE / 2ος ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας του με τον προπονητή της ανδρικής ομάδας βόλεϊ, Φερνάντο Μουνιόθ, με τον Δημήτρη Καζάζη να είναι το πρώτο φαβορί.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει ο Φερνάντο Μουνιόθ αποτελεί και τυπικά παρελθόν από τον πάγκο της ομάδας βόλεϊ ανδρών του Ολυμπιακού. Ο Ισπανός κόουτς μετά από τρία χρόνια δεν θα συνεχίσει στον ερυθρόλευκο πάγκο.

Εκεί, όπου αναμένεται να επιστρέψει ο Δημήτρης Καζάζης. Ο Έλληνας προπονητής είναι το μεγάλο φαβορί για να διαδεχθεί τον Ισπανό.

Από εκεί και πέρα οι ερυθρόλευκοι κινούνται και στο μεταγραφικό παζάρι. Σε ό,τι αφορά την ομάδα που έχασε το πρωτάθλημα οι Βουλκίδης, Ανδρεάδης, Τζιάβρας, Στιβαχτής, Ριζόπουλος είναι εκείνη που φαντάζουν ως οι επικρατέστεροι για να συνεχίσουν. Με τους Πετρέα και Κοκκινάκη θα υπάρξουν επαφές και αν δεχτούν την μείωση ύψους 40% που τους έχει προταθεί θα παραμείνουν.

Στο κομμάτι της ενίσχυσης ο Ολυμπιακός κοιτάζει τουλάχιστον δύο παίκτες από τον Παναθηναϊκό. Ο πρώτος είναι ο Ζήσης σε περίπτωση που ο Κοκκινάκης φύγει από τον Ολυμπιακό και ο δεύτερος είναι ο Γιάκομπσεν. Αμφότεροι περιμένουν την πρόταση που θα τους κάνουν οι πράσινοι για να αποφασίσουν.

Για τις άλλες δύο θέσεις των ξένων παίζουν τα ονόματα του Έγκλεσκαλνς (Λετονός διαγώνιος) και του Μιγαΐλοβιτς (Σέρβος ακραίος). Αμφότεροι με εμπειρία από το ελληνικό πρωτάθλημα. Ο πρώτος είχε αγωνιστεί πριν από τέσσερις χρόνια στον Ολυμπιακό, ενώ ο δεύτερος έχει παίξει σε Εθνικό Αλεξανδρούπολης και Φοίνικα Σύρου.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: "Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ. Φ. Π. ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τον Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ, τον οποίο ευχαριστούμε για την τριετή προσφορά του στο σύλλογο.

Υπό την τεχνική του καθοδήγηση ο Ολυμπιακός κατέκτησε δύο διαδοχικά πρωταθλήματα Ελλάδας και δύο Λιγκ Καπ. Παράλληλα στην Ευρώπη, οδήγησε την ομάδα μας στον τελικό του Challenge Cup τη σεζόν 2017-2018 και στον ημιτελικό του CEV Cup τη σεζόν 2018-2019.

Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στη συνέχεια της επαγγελματικής του καριέρας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ