ΒΟΛΕΪ

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Το φύλλο αγώνα με τυρόπιτες και ένταση

VOLLEY LEAGUE / ÐÁÏÊ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
VOLLEY LEAGUE / ÐÁÏÊ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Οι διαιτητές της αναμέτρησης του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ έγραψαν στο φύλλο αγώνα για δύο τυρόπιτες που έπεσαν στον αγωνιστικό χώρο και για όσα έγιναν στην ανάπαυλα του τρίτου και του τέταρτου σετ.

Ο Ολυμπιακός πήρε το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και εξασφάλισε την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο της Volleyleague των ανδρών. Όπως σας αναφέραμε στην ανάπαυλα ανάμεσα στο δεύτερο και το τρίτο σετ έπεσε μέσα μία μπουγάτσα με τυρί, ενώ υπήρξε ένταση και πριν την έναρξη του τέταρτου σετ.

Τελικά, μέσα στον αγωνιστικό χώρο έπεσαν δύο μπουγάτσες με τυρί (τυρόπιτες) όπως γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα, ενώ οι διαιτητές ανέφεραν λεπτομερώς όσα είδαν να συμβαίνουν ανάμεσα στο τρίτο και τέταρτο σετ.

Συγκεκριμένα το φύλλο αγώνος αναφέρει: "Στο διάλειμμα μεταξύ 2ου και 3ου σετ από τους οπαδούς του Ολυμπιακού πετάχτηκαν στον αγωνιστικό χώρο δύο τυρόπιτες, οι οποίες διαλύθηκαν σε κομμάτια. Ο αγωνιστικός χώρος καθαρίστηκε, έγιναν συστάσεις από τα μεγάφωνα και το 3ο σετ ξεκίνησε κανονικά. Στο τέλος του 3ου σετ και μετά την αλλαγή των γηπέδων, από την πλευρά των οπαδών του Ολυμπιακού πετάχτηκαν 2 κουτάκια αναψυκτικών άδεια. Στο ίδιο χρονικό σημείο εισήλθαν στην πλευρά του ΠΑΟΚ 2 (δύο) παράγοντες του ΠΑΟΚ (κος Παϊσιάδης και κος Τζήκας), οι οποίοι προέτρεψαν τους παίκτες του ΠΑΟΚ να αποχωρήσουν προς τα αποδυτήρια, με αποτέλεσμα κάποιοι από αυτούς να φύγουν προς τα αποδυτήρια. Μετά την παρέλευση περίπου 3 λεπτών, οι παίκτες επέστρεψαν, ηρέμησαν τα πνεύματα και το 4ο σετ ξεκίνησε κανονικά με 12 λεπτά καθυστέρηση. Μετά την λήξη του αγώνα οπαδοί του Ολυμπιακού άναψαν 4 (τέσσερα) καπνογόνα τα οποία σβήστηκαν άμεσα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ